Pikolo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Mam audi takie jak w opisie. Fabrycznie zamontowane radio Delta CC. Dokupiłem zmieniarkę do tego radia i problem mam ze znaleźieniem wtyczki żeby ją podłączyć. Pytanie to czy jest podciągnięty kabel do zmieniarki fabrycznie; jeżeli tak to gdzie go znajdę. Szukałem w bagażniku i niemogłem go znaleść. Jeżeli nie to jakiego kabla i jakie wtyki będę potrzebował do podłączenia? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
Gość spedyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opis wtyki http://elektron.pol.lublin.pl/users/djlj24/studio24/kable/oemchan.htm
Pikolo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Dzieki za linka, to czego potrzebowałem, ale jakby ten kabel był fabrycznie podciągnięty to całkiem ułatwiło by mi sprawę.
Gość spedyt Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Podnieś kanapę i zobacz czy nie ma tam tego kabla
DieselPower Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Pamietam ze jak Wymontowywyalem swoja Zmieniarke.. Wtyczka Wpadla mi w głąb blotnika poprostu wpadla w glab auta i musialem ja szukac... SPrawdz czy tam jest pozdrawiam
Rajmondo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Kilka dni temu montowałem zmieniarkę do Delty - musiałem poprowadzić kabel, nie było go fabrycznie.
Pikolo Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 29 Kwietnia 2007 A czy ten kabel można gdzieś kupić gotowy czy trzeba osobiście go składać?
DieselPower Opublikowano 29 Kwietnia 2007 Opublikowano 29 Kwietnia 2007 raczej mozna kupic... Mój Kumpel Kupował...
jihad Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jak ktoś kupował kabel gotowy, to można jakiegoś linka? Szukam, szukam i jedyne co znajduję to kabel miniISO-DIN8 męski. No a w zmieniarce też jest męski DIN.
Szamek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 patrzyłeś w dziale "sprzedam" ktoś ostatnio miał na sprzedaż taki kabel
jihad Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Szukałem "kabel" + "zmieniarka" przez wyszukiwarkę i nie naprowadziło mnie na dział Sprzedam. Przejrzę...
Szamek Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Szukałem "kabel" + "zmieniarka" przez wyszukiwarkę i nie naprowadziło mnie na dział Sprzedam. Przejrzę... słabo szukałeś :gwizdanie: tutaj masz: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=178689.0 z tego co pamiętam to jeszcze kolega dejf ma/miał jakąś zmieniarkę
Rekomendowane odpowiedzi