Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Problem - dwukolorowe lusterko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! :hi:, mam B5 98r. Avant :naughty: . Problemik jest z Lusterkiem w srodku auta ,bowiem mam wrazenie jak by sie rozlało wewnatrz. Gorna czesc lusterka jest normalna a dolna jak by brazowa,a po przechyleniu ta ciecz sie przelewa na prawo czy tez na lewo:( . Zastanawiam sie czy czeka mnie wymiana Lusterka,czy mozna ta usterke usunac?

Dziekuje za pomoc i pozdrawiam!

* nie używaj proszę w każdym poście kursywy i pogrubienia - Łukasz

Opublikowano

witam

podejrzewam ze sa 2 opcjie puki sie przelewa to moze byc jeszcze woda bynajmniej na lusterkach zew. gdy sie psuja to na krawedziach robia sie brazowe plamy ... jakby zacieki ... to juz uszkodzenie lusterka ... a u ciebie jesli sie przelewa to moze wystarczy odparowac .... lub jest to lusterko z funkcjia przyciemniania ... i moze sie ciekly krysztal ( jak w zegarku) rozlal ....

nie znam sie wiedz tylko podpowiadam

pozdrawiam

Opublikowano

może wstaw fotkę...

Opublikowano

Może jakieś fotki? Na pewno by ułatwiło to sprawę. :good:[br]Dopisany: 25 Sierpień 2009, 14:49_________________________________________________No raczej to woda nie może być bo niby skąd - tak jak pisze kolega siara33? No chyba, że poprzedni właściciel wrzucił jakieś lusterko z jakiegoś szrota! :kwasny: A co do brązowych obrzeży to powłoka wewnątrz lusterka się po prostu niszczy... :mysli:

Opublikowano

Masz lusterko samościemniające? Jeżeli tak to siada, a to dziadostwo, które przelewa się w środku to kwarc. Lusterko do wymiany.

Opublikowano

Witam, Dziekuje za odpowiedzi :good: . Niebede wstawiał fotki z lusterkiem ,bo nic niewidac na foto :kwasny: najprawdopodobnie ma racje majkel_majki . tak czy inaczej kolejny nieprzewidziany wydatek :thumbdown:

Dzieki pozdrawiam ! :hi: