Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie kumam :kox: musze chyba zaczac cpac to co wy :decayed:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Dlaczego nie?

jaka jest roznica we wsadzie jesli skala obrotow ta sama skala predkosci ta sama?

ma byc PB i eu i tyle

Opublikowano

GB aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

great britain :grin:

Opublikowano
Jak by co to mam graty do emula sensor.ale to pewnie przesylka wiecej wyjdzie niz to warte

A jak by to rozkminic zeby w tym emulku oszukac tylko cisnienie i poziom a temp,podpiac w ten sam pin z czujnika 1pin hmm to trza by flaszke wypic i kminic ale chyba sie nie da?

sensor jest tylko poziomu i temp. oleju... ten emulator zamienia sygnał analogowy z czujnika temp oleju z chłodnicy oleju (jak kto go oczywiście ma) na sygnał cyfrowy i kompiluje go z sygnałem emulowanym poziomu oleju

ja się też przymierzam do złożenia tego emulatora ale na razie brak czasu i kasy...

Opublikowano
GB aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

---------- Post dopisany at 21:41 ---------- Poprzedni post napisany at 21:40 ----------

great britain :grin:

Czyli już wiesz, co ćpiemy :grin::grin:

---------- Post dopisany at 21:58 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ----------

Daje po nozdrzach, co?! :kox:

Opublikowano

Takie małe ot

Ostatnio w pubie kolega mnie w h*ja zrobił bo zawsze ma tabake to mowie daj za***ac a on tam k**wa nasypal soli po orzeszkach myślałem ze mnie z butów wyiebie :banan:

Opublikowano

:polew::polew:

---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:04 ----------

Jak by co to mam graty do emula sensor.ale to pewnie przesylka wiecej wyjdzie niz to warte

A jak by to rozkminic zeby w tym emulku oszukac tylko cisnienie i poziom a temp,podpiac w ten sam pin z czujnika 1pin hmm to trza by flaszke wypic i kminic ale chyba sie nie da?

A jaki tranzystor masz? Taki jak ze schematu czy jakiś zamiennik?

Opublikowano
Takie małe ot

Ostatnio w pubie kolega mnie w h*ja zrobił bo zawsze ma tabake to mowie daj za***ac a on tam k**wa nasypal soli po orzeszkach myślałem ze mnie z butów wyiebie :banan:

:shock3: ja jestem na co dzień spokojny i opanowany, ale za tą sól, to przypierdoliłbym mu piątke wprost proporcjonalnie do ilości nasypanej soli :decayed: EOT.

Opublikowano

Bo tak sobie myśle... Tu myślisz, że jakiś nowy towar w mieście się pojawia, aż tu nagle h*j, drogową ciągniesz :whistling:

Opublikowano

Było nas tam z 15 gliniarzy i jakbym bójkę wywołał to by się odbilo dalekim echem

dla nas wszystkich :thumbdown:

Opublikowano
Było nas tam z 15 gliniarzy i jakbym bójkę wywołał to by się odbilo dalekim echem

dla nas wszystkich :thumbdown:

To kolega za przeproszeniem w mendowni na chleb zarabia? Żona mówi, że manete posłała dopiero dzisiaj, za co przepraszam najmocniej :facepalm:

Opublikowano

Kaju nie widzisz po awatarze :grin:

Opublikowano

W takim razie pełen szacunek za to co robisz na co dzień :hi:

Opublikowano

Ważne żeby do po poniedziałku doszła ;-)

No tak dlatego pisałem ze jazda cywilnym autem nie robi ma mnie wrażenia dlatego mam 1,6

Jazda na sygnałach po 3 pasmowej jezdni pod prąd to jest życie albo po 3 pasmowym rondzie pod prąd , widok rozjezdzajacych się aut na boki jak morze czerwone nieopisany widok a panika w oczach innych bezcenne

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

Dzięki kaju

a i nie pytajcie mnie czy jest tak jak w filmie drogówka bo mamy oficjalny zakaz komentowania:kox:

Opublikowano

No tak dlatego pisałem ze jazda cywilnym autem nie robi ma mnie wrażenia dlatego mam 1,6

Jazda na sygnałach po 3 pasmowej jezdni pod prąd to jest życie albo po 3 pasmowym rondzie pod prąd , widok rozjezdzajacych się aut na boki jak morze czerwone nieopisany widok a panika w oczach innych bezcenne

Mam tylko nadzieję, że nie należysz do tych, co za byle drobne przybijają kilka złotych :whistling: chociaż jak mus, to mus...

Opublikowano
:grin: dobre, juz nie udawaj, boisz sie po prostu kolegow z drogowki :wink:
Opublikowano

---------- Post dopisany at 22:22 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

Dzięki kaju

a i nie pytajcie mnie czy jest tak jak w filmie drogówka bo mamy oficjalny zakaz komentowania:kox:

Skoro sam zacząłeś ten temat, to już chyba wszystko jasne :grin:

Opublikowano

Jeżdżę w tak zwanym pogotowiu policji w szczecinie czyli głównie interwncje domowe awantury lub publiczne, szczury po bramach, trupy rozboje zabójstwa etc, mandaty w wolnym czasie rzadko kiedy drogowe, normalnych ludzi się za głupoty nie czepiamy bo nawet nie ma na to czasu, poziom przestępczości i chuligaństwa w szczecinie jest bardzo wysoki

Opublikowano

bediks, coś dla Ciebie i jeszcze raz szacun za tą robotę w tym chorym kraju :hi:

---------- Post dopisany at 22:29 ---------- Poprzedni post napisany at 22:27 ----------

Jeżdżę w tak zwanym pogotowiu policji w szczecinie czyli głównie interwncje domowe awantury lub publiczne, szczury po bramach, trupy rozboje zabójstwa etc, mandaty w wolnym czasie rzadko kiedy drogowe, normalnych ludzi się za głupoty nie czepiamy bo nawet nie ma na to czasu, poziom przestępczości i chuligaństwa w szczecinie jest bardzo wysoki

Tym bardziej szacun. Szczecin powiadasz... Chyba będziesz w stanie mi bardzo bardzo pomóc, ale to już tylko i wyłącznie PW, bo to grubsza sprawa... :whistling: już stukam.

Opublikowano

Nie nie kaju uprzedzam tylko pytania w razie w hehehe:decayed:

Nie szyba nie boje się bo nie mam czego ;-) jak dzwonki nad glowa nie dzwonią to jakoś brak podniecenia za kierownica i noga lekka ;-)

---------- Post dopisany at 22:43 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------

Ze 2 razy ktoś tu podał stronę gdzie były podane nr liczników fis które analog cyfra radio pb ropa , proszę o podanie jeszcze raz