Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż licznika z FIS w Audi A4 B5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przecież ja mam poliftowe manetki do sedana i do avanta za 50zł z wysyłką, już kilka razy o tym pisałem :facepalm: ale bierz od michała, on ma wtyczki, ja nie mam :wink:

• Odpowiedzi 14,2 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kaju daj mi kodowania do navi bo za h.... nic na fisie nie chce się pokazac

Opublikowano

Zadzwoń do mnie 884-998-276.

Opublikowano

dobra kaju jutro jak co bo dziś jak na razie rds uruchomiłem a chce jeszcze komunikaty z navi odpalić a teraz do roboty lece

Opublikowano
Kolego dzwoniłem do ASO i czujnik spryskiwaczy kosztuje 25zł nowy

A o kostkę (i piny) do niego może pytałeś?

no widzisz kaju, 25 zeta. Po robocie skoczę do magro, a wtyczkę mam taką samo kiedyś tam na szrocie "pożyczyłem":decayed:

a co do teściowej...to o Niej raczej złego słowa nie powiem...raczej teściowi bym musiał ją zbić:facepalm:

Powiedzcie mi jeszcze jedno...czy by szło licznik a4 po lifcie z fisem (biały) zaadoptować do passata z zielonym podświetleniem?? Bo kuzyn ma taki licznik i takiego passka :mysli:

Opublikowano

mam takie pytanko mam licznik z a6 jak wyłączyć w nim radio nawigacje i automatyczna skrzynie biegów bo cały czas mi błąd wywala?

znalazł juz może ktoś jakiś sposób by w liczniku z A6 pokazywało otwarte drzwi/?

czy jest ktoś na forum kto mógł by mi wgrać w licznik z A6 wsad od licznika A4 zeby pokazywało otwarte drzwi ?

z góry dziękuje

Opublikowano
mam takie pytanko mam licznik z a6 jak wyłączyć w nim radio nawigacje i automatyczna skrzynie biegów bo cały czas mi błąd wywala?

znalazł juz może ktoś jakiś sposób by w liczniku z A6 pokazywało otwarte drzwi/?

czy jest ktoś na forum kto mógł by mi wgrać w licznik z A6 wsad od licznika A4 zeby pokazywało otwarte drzwi ?

z góry dziękuje

o radio i skrzynie nie wiem za pewne kaju będzie wiedział

a co do drzwi... w liczniku a6 nie ma takiej możliwości gdyż, w a6 było to zapisane w module komfortu...ale idzie to zrobić...ciągnąc z każdych drzwi, krańcówki do licznika:wink:

jak się mylę to proszę poprawić, ale gdzieś tu wyczytałem właśnie tak:wink:

Opublikowano

NIE DA SIE ZROBIC WYSWIETLANIA DRZWI NA BLACIE Z A6!!!! nawet po wgraniu wsadu z a4 :facepalm:

Opublikowano
NIE DA SIE ZROBIC WYSWIETLANIA DRZWI NA BLACIE Z A6!!!! nawet po wgraniu wsadu z a4 :facepalm:
owszem nie da się po wgraniu wsadu ale po pociągnięciu z każdych drzwi kabla...ponoć tak
Opublikowano

radio aktywujesz na kanale 62, watrość 1 i na Fisie pokaże się info z radia :decayed: Skrzynia, to chyba wsad trzeba przerzucić...

Opublikowano

ja tego nie robiłem...bo mnie to nie potrzebne:wink: chodzi mi o drzwi:wink:

Opublikowano

Poszukuje rozpiske pinow klimatronika Czy ktos moze cos podrzucic?

Opublikowano
owszem nie da się po wgraniu wsadu ale po pociągnięciu z każdych drzwi kabla...ponoć tak

pierwsze slysze...

blat z a6 - wyswietlanie drzwi w a6 odbywa sie przez modul komfortu

w blacie z a4 po lifcie mozna zrobic wyswietlanie drzwi w aucie przedliftowym ciagnac krancowki z drzwi

Mylisz Kolego pojecia...

Opublikowano
Poszukuje rozpiske pinow klimatronika Czy ktos moze cos podrzucic?

może to Ci pomoże:

fig01_page_1.jpg fig02_page_1.jpg

:decayed:

Opublikowano

:bry:

Chciałem wysłać licznik do Pana który go kupił kurierem - "siódemką"

Miła pani zapytała o zawartość (sic!) po czym stwierdziła,

ze takich przedmiotów nie przyjmą do przesyłki bo ... to delikatna rzecz i może się w transporcie zepsuć :facepalm:

a co na to lekarze?

pzdr.

assist

Opublikowano

Dzieki ale nie za wiela tam widac po zblizeniu

Koledzy powiedzcie gdzie najlepiej podpiac temp zewnetrzna pod klimatr.czy nowy czujnik blat z a6

Opublikowano

ktos posiada wsad z blatu poliftowego z a6 1.8T?

Opublikowano

ok Dziekuje a co do czujnika?

Opublikowano

z góry dziękuje

o radio i skrzynie nie wiem za pewne kaju będzie wiedział

a co do drzwi... w liczniku a6 nie ma takiej możliwości gdyż, w a6 było to zapisane w module komfortu...ale idzie to zrobić...ciągnąc z każdych drzwi, krańcówki do licznika:wink:

jak się mylę to proszę poprawić, ale gdzieś tu wyczytałem właśnie tak:wink:

Radio i navi to adaptacje, kanał 62 wartość 5 i kodowanie główne 04XXX(w miejscach X nie zmieniasz nic) i u mnie chodzi i RDS i navi na FISie. Co do skrzyni to :whistling: nie grzebałem przy tym i szczerze powiem, że nie wiem, wiem na pewno, że komunikacja jest przez moduł komfortu, który już w poliftach idzie po CANie, sprawdź kanał 16 a adaptacji, albo zostaw mi to na jutro na wieczór, to coś pogrzebię, bo może to też być w 19 kanale, tam gdzie uruchomienie podświetlania wskazówek :naughty: właśnie, próbował któryś w liczniku poliftowym A4 to uruchomić?

---------- Post dopisany at 21:33 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

ktos posiada wsad z blatu poliftowego z a6 1.8T?

Ja mam z a4 uk 1,8T :decayed:

---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:33 ----------

BTW, chcesz uaktywnić, czy dezaktywować automatyczną skrzynię? Jeśli aktywować, to spróbuj w adaptacjach kanał 60 dodaj do aktualnej wartości +2, jeśli chcesz wyłączyć, to spróbuj odjąć od aktualnej wartości. Jutro spróbuję u siebie, no chyba, że mnie ktoś uprzedzi, bo w przedliftowych licznikach chyba jest w kanale 16 lub 19, a w poliftach już w CANach siedzi to info. Głowy nie dam uciąć, dopóki sam się nie upewnię, spróbować możesz.