Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Transmiter FM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam takie pytanko znalazłem na allegro coś takiego

http://www.allegro.pl/item718877393_transmiter_fm_car_audio_mp3_pilot_usb_sd.html

co o tym sadzicie jest to coś warte bo chce słuchać mp3 a na razie nie mam zamiaru wymieniać w swoim a4 b5 radyjka proszę o odpowiedz :)

Opublikowano

aha z tego co poczytałem widzę ze lipa szkoda wiec będę musiał wymienić radio:(myślałem ze chociaż trochę sobie posłucham a jakiegoś super dźwięku nie wymagam hmm depresja

Opublikowano

JA osobiście takiego transmitera jak wyslaleś nie używałem.. Ja mam starsze radyjko z kasetami jeszcze i kupilem sobie taką "magiczną" kasete transmiter, czy jak to kto chce nazwać. Z niej idzie kabelek z koncówką chinch którą wtyknąć mozesz w mp3/mp4/lapka albo inne coś gdzie masz muze.. Rozwiązanie?? Niezłe jak nie masz np. zmieniarki CD, ja dodatkowo schowalem sobie kabelek wraz z mp3 w schowek nad radiem i tak naprawde kabla prawie nie widać.. wystaje fragment ok 1 cm. Ale są też minusy takiego rozwiązania.. Wiadomo ze Twoje źródło muzyki musi mieć jakieś zasilanie.. Co w przypadku transmitera który pokazaleś nie ma wiekszego znaczenia bo karta SD czy pendrajw zostaną zasilone z zapalniczki. Niestety w mp3/mp4 jest albo paluszek albo jakis inny akumulator - który ma zdolnosc do rozładowywania się :/ I wiadomo utrata jakosci.. Ale tego sie chyba nie pozbędziemy tak szybko przy tego typu sprzęcie jakim są transmitery - ale jesli nie zauważasz zbytniej różnicy przy bitrate 128 a 320 to loozik.