pldiego Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam serdecznie wszystkich! Mój problem polega na tym, że po wymianie głośniczka który ostrzega o włączonych światłach zauważyłem że kontrolka airbag gaśnie teraz po około jednej minucie... Cała wymiana wyglądała tak... Przy wyjętym akumulatorze starannie odkręciłem zegary i odczepiłem z taśm. Cała wymiana przebiegła szybko i sprawnie... Lecz po włożeniu zegarów juz z akumulatorem wszystkie kontrolki zapalaja się tak jak powinny i po chwili gasną, lecz kontrolka airbag gaśnie dopiero po jakimś czasie... Czy tą usterkę będzie można usunąć tylko kablem jeżeli tak to czy VAG USB KKL line (2 linie K) we wtyku OBD2 będzie odpowiedni który wczoraj zakupiłem... Serdecznie Dziękuje za odpowiedź
edekxp Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Może przekręciłeś kluczyk bez licznika. Błąd poduszki VAG i po sprawie Czy tą usterkę będzie można usunąć tylko kablem jeżeli tak to czy VAG USB KKL line (2 linie K) we wtyku OBD2 będzie odpowiedni który wczoraj zakupiłem... Musisz sprawdzić czasem jeden komputer działa a inny nie
pldiego Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2009 Tak zgadza się przekreciłem a nawet podjechalem kawalek bez licznika... Dziekuje za porade!!![br]Dopisany: 26 Sierpień 2009, 14:33_________________________________________________Kabelek działa! Usunięcie błędu kablem okazało się słusznym rozwiązaniem... Dziękuje
Rekomendowane odpowiedzi