Jeton Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Witam serdecznie. Chciałem się dowiedzieć czy da się przełączyć w Audi B7 język niemiecki na angielski (pomiędzy zegarami.) Mam tam komputer (kolorowy - niewiem jak to sie nazywa) ale wolałbym aby wszystko było po angielsku. Pozdrawiam
GRazny Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 za pomocą kabelka i programu nawet amator sobie poradzi... omawiane wiele razy wpisz w szukajce: "zmiana języka fis" lub coś podobnego... PS: FIS to ten wyświetlacz między zegarami... PS2: na spocie zmienią Ci w 30 sekund
Jeton Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 za pomocą kabelka i programu nawet amator sobie poradzi... omawiane wiele razy Witam. Hmm, no to chetnie sie przejadę. A co trzeba mieć aby użyć tego oprogramowania? Jaki to kabelek i gdzie go kupię? I skąd oprogramowanie? Pozdrawiam
GRazny Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 napisz w spotach warszawskich że masz taką prośbę... i nic nie musisz kupować bo chłopaki raczej będą mieli... a spoty macie regularnie co tydzień
Cuber Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Opublikowano 26 Sierpnia 2009 W B7 nie trzeba VAG-a do tego :gwizdanie: jesli jest kolorowy FIS jesli masz kolorwy FIS a piszesz ze go masz to wchodzi się w Menu , wcisnij przycisk reset na wycieraczkach , później SET i masz wybór języka :gwizdanie:
Jeton Opublikowano 26 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2009 jesli masz kolorwy FIS a piszesz ze go masz to wchodzi się w Menu , wciśnij przycisk reset na wycieraczkach , później SET i masz wybór języka :gwizdanie: Jeszcze mam pytanie. A czy jak zmienię język to czy ta Pani co mówi np. ze wybieram numer telefonu to też będzie po angielsku gadała czy cały czas niemiecka Helga? Pozdrawiam
Jeton Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Dzięki, działa, mam już język angielski. Pani Helga dalej po niemiecku gada. Da rade coś z nią zrobić?
GRazny Opublikowano 27 Sierpnia 2009 Opublikowano 27 Sierpnia 2009 no to jest zmiana języka telefonu... napiszę tak... u siebie zmieniałem VAGiem
hubcik121 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Witajcie a ja mam pytanie w b6 jak mam kolorowy fis to tez zmienie jezyk bez vaga?
steve69 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Dzięki, działa, mam już język angielski. Pani Helga dalej po niemiecku gada. Da rade coś z nią zrobić? Kliknij tutaj: Zmiana Helgi na Diane :> -- Pozdrawiam. Sławek
Rekomendowane odpowiedzi