Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A3 8P] Audi A3 Sportback 2.0 TDI S-line!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sporo, nawet teraz nie myślę o tym.

Ale nie róbmy ot koledze, jak będzie bliżej niż dalej dam Ci znać pierwszemu.

Sorki jedrekx :hi:

Opublikowano

ja się nie gniewam... przynajmniej jest UP w temacie i może ktoś wejdzie i będzie zainteresowany moim paździochem.. :kox: tylko mój będzie w normalnej cenie, a nie allegrowej... :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Marzec 2011, 14:23_________________________________________________jako, że dziś dopisała pogoda to umyłem paździocha aby na spocie się świecił... takie dwie fotki z dzisiejszego spotu:

img1017w.jpg

img1027fe.jpg

Opublikowano

Ale jasno u was :kox::decayed:

Opublikowano

no fotki nie najlepszej jakości :wallbash: źle ustawiłem aparat... następnym razem mam nadzieję zrobić coś lepszego..

Opublikowano

ale Trójeczka prezentuje sie jak zawsze pieknie :good:

Opublikowano

2,5 godziny roboty + Meguiar's = :kox:

img1204ky.jpg

img1205gf.jpg

img1206x.jpg

img1207s.jpg

img1208h.jpg

img1209ju.jpg

img1210cw.jpg

img1211i.jpg

img1212x.jpg

img1214m.jpg

img1215o.jpg

img1216c.jpg

Opublikowano

do opon jeszcze niczego nie kupiłem, ale... co się odwlecze to nie uciecze :naughty: jestem z siebie zadowolony :cool1:

Opublikowano

Na pewno efekt jest :kox:

PS. rozkmiń Jędrek aparat bo fotki nie oddają efektu.

Opublikowano

Reniu, aparatu się powoli uczę obsługiwać :decayed: ale już i tak postępy bo ustawiłem mniejsze ISO i nawet coś widać na zdjęciach :decayed:

Opublikowano

No progress jest :decayed::naughty:

Opublikowano

Jak nie wiesz jak ustawić co i jak w aparacie, proponuję tryb AUTO. Autko niezłe, ale więcej by było widać na nieprześwietlonych fotach ;)

Opublikowano

Meguiar's robi robote :good: odpowiedni aparat i pozniej efekty widoczne :naughty:

Nie pogniewasz sie jedrekx jak wstawie pare probek fot :decayed:

dsc1965j.jpg

dsc1964.jpg

Opublikowano

ustaw pomiar światła matrycowy a nie punktowy... i będzie lepiej... bo jak jest to ustawia jasność na Audiku a że autko ciemne to przepala wszystko do okoła... a matrycowy ci ładnie wyrówna...

najlepszą lekcją jest aparat w ręke instrukcja w drugą i nastrzelać zdjęć na różnych ustawieniach i zobaczysz co ci odpowiada... p.s. i nie używaj trybu małki czytaj np w Canonie zielony prostokącik ;)[br]Dopisany: 21 Kwiecień 2011, 16:00_________________________________________________... ładny efekt... których środków używałeś z Meguiar`s?

ręczne czy maszynowa polerka?

Opublikowano

Meguiar's robi robote :good: odpowiedni aparat i pozniej efekty widoczne :naughty:

Nie pogniewasz sie jedrekx jak wstawie pare probek fot :decayed:

dsc1965j.jpg

dsc1964.jpg

Kooffaaaa... jak ja lubię takie zdjęcia :kox::jerk:

Opublikowano

kilka zdjęć z foto seszyn: (widać, że to ja usuwałem tablice :polew: )

img0035vm.jpg

img0058ne.jpg

img0064qm.jpg

img0073w.jpg

img0086xg.jpg

img0089dz.jpg

po obróbce: (trochę ciemne moim zdaniem)

img0046rf.jpg

Opublikowano

fajne, fajne :good:

Opublikowano

oczywiście ja ich nie robiłem :gwizdanie: jestem laikiem, nie wiem jak Wam, ale mi się nawet podobają :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...