Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rozmawiałem z hubim tez bedzie

Opublikowano
  • Autor

To spoko, fajnie, że coś się udaje rozkręcić ;) Mam takie pytanko, czy w pile jest gdzieś kryty parking lub piętrowy? Sądzę, że na zimowe spoty by można było czegoś takiego poszukać,o ile się rozkręcą:) Szkoda że żaden z nas nie jest klubowiczem, bo w newbi by można było szukać nowych użytkowników z piły i okolic :)

Opublikowano

w pile podziemnego ani piętrowego ogólnie dostępnego parkingu niestety niema

ale kaufland jest spoko jak spadnie śnieg to bedzie gdzie się poślizgać :) :)

Opublikowano
  • Autor

haha no spoko może się odważę pójść w ślizg ;)

Opublikowano

Panowie może wlecicie na wspólny spocik na Wrześni w niedziele? ;)

Opublikowano
  • Autor

Może teraz trochę już przesadzę, ale może jest w śród nas jakiś ukryty talent z pasją fotografa i zrobić parę fotek na ponowne rozpoczęcie spotów w pile? ( taka wolna myśl)

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

Arx91

narazie to my się próbujemy u nas zorganizować, ale pomysł fajny,myślę, że czas pokaże.

Opublikowano
Może teraz trochę już przesadzę, ale może jest w śród nas jakiś ukryty talent z pasją fotografa i zrobić parę fotek na ponowne rozpoczęcie spotów w pile? ( taka wolna myśl)

---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ----------

Arx91

narazie to my się próbujemy u nas zorganizować, ale pomysł fajny,myślę, że czas pokaże.

no bo u nas lecą chłopaki z Poznania z ekipa i konin i okolice więc może być ciekawie ;)

Opublikowano
  • Autor

ale w okolice Wrześni czy w okolice Piły?? bo jak w okolice Piły to zapraszamy! Ja osobiście we wrześni bede 30.10 przejazdem.

Opublikowano
ale w okolice Wrześni czy w okolice Piły?? bo jak w okolice Piły to zapraszamy! Ja osobiście we wrześni bede 30.10 przejazdem.

my we wrześni :)

Opublikowano
  • Autor

Ja osobiście się na razie nie wybieram aż tak daleko, a za innych użytkowników OOOO z Piły się nie będę wypowiadał.

Opublikowano

Aparat na spota wezmę, coś się pstryknie :)

Co do wrześni też aż tak daleko nie planuje :)

Żeby chociaż doszło do naszego spotkania to już będzie wielkie coś :)

Opublikowano
  • Autor

Nie no sadze że dojdzie do spota 3.11, dwie osoby z wałcza ( ja i jeszcze jeden fan audi) z piły bedą chyba ze 4 furki, może z trzcianki też ktoś wpadnie. jestem dobrej myśli , a może poznaniacy jak się rozpędza to i do piły zawitaja:wink:

Opublikowano

Chociaż my się spotkajmy to już będzie w deche:decayed: poznam swojego sąsiada haha:polew:

Opublikowano
:) no świat jest mały :P
Opublikowano
  • Autor

że co , ze wy Pyras i Cyrkiel się znacie?? znaczy nie znacie, ale sąsiady jesteście? :facepalm::grin:

Obaczajcie czy mapki działaja, i czy takie mogą być , bo stare nie działały.

Opublikowano

Mapki działają, na to wychodzi, że jesteśmy sąsiadami, okaże się 3 :)

Opublikowano
  • Autor

haha też się okazało,że mój sąsiad ma a4, tylko na tym forum go nie ma ....

Opublikowano

A No się okaże dopiero...ale nawet jak się nie znamy to bardzo chętnie poznam kolegę Rafała :grin:

Opublikowano
  • Autor

:hi::siema: jaki tu spokój,na na na na, nic się nie dzieje na na na na :wink:

żyjecie pany? rozumiem, że jutro ma padać śnieg z deszczem, i siedzicie w serwisach z ogumieniem?? ;)

Opublikowano

Hey! Właśnie, że zupełnie inaczej :decayed: szykuje się bo za 30min ruszam moją czerwoną suką do kumpla...do Londynu:decayed::decayed: ciekawe jak sobie poradzi:grin:

---------- Post dopisany at 16:26 ---------- Poprzedni post napisany at 16:18 ----------

A najlepsze w tym wszystkim jest too, że zaraz wpadają do mnie na tydzień moi teście hahaha a ja spadam do angoli^^:grin:

Spadam do usłyszenia i do zobaczenia 03.11.2012 r pozdro Pany:hi: