Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY PILSKIE - najbliższy:28.07.2013 r. - start 18:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

naślizgawe też jestem za ;)

e no nawet się załapałem na fote ;) długo jeszcze tam na tym deszczu bawiliście? kja widzę ze część z was już się znała wcześniej :P to co sa propozycje na kolejny termin?

Opublikowano

jakoś dwadzieścia po szóstej zawineliśmy się :)

Można coś zorganizować :P ja jestem otwarty na wszelkie propozycje :)

Opublikowano
wypady na jakąś ślizgawkę to jestem za :)

---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

fotki z poprzednich spotów

:hi:

http://a4-klub.pl/wielkopolskie-94/wielkopolska-galeria-zdjec-ze-spotow-pile-80599

:hi: siema Lechu i wszyscy co słychać.po małej nieobecności jestem.co z monti się dzieje widze jakieś zmiany,zgubiłem telefon i nie miałem jak zadzwonić.

Opublikowano
  • Autor

a to chwile po mnie, fajnie ze spot reanimowany, myślę, że teraz będzie tylko lepiej ;) a takie pytanko, ktoś myśli o kupnie tych naklejek klubowych, bo w razie co bym sie dopisał, jeszcze jedno, znacie jakąś stacje kasacyjną, lub demontarzu aut,lub kogoś kto ściaga/ załatwia części używane do OOOO ?

Opublikowano

W jakiej miejscowosci za wyrzyskiem jest złom z częsciami do Audi. Tak mi sie zdaje.

Opublikowano
  • Autor

a w rudej , fakt dzięki

Opublikowano

Ooo no właśnie :)

Opublikowano
  • Autor

A masz jakiś namiar - tel tam?

Opublikowano

Może to:

Auto-Serwis Piotr Gackowiak Krzysztof Gackowiak

Wyrzysk (woj. wielkopolskie)

Ruda

89-300, Wyrzysk

tel. 672862394

tel. kom. 509796897

_______

Nie mam pewności - pierwsze lepsze wygooglowane :)

Opublikowano

---------- Post dopisany at 12:27 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ----------

http://a4-klub.pl/wielkopolskie-94/wielkopolska-galeria-zdjec-ze-spotow-pile-80599

:hi: siema Lechu i wszyscy co słychać.po małej nieobecności jestem.co z monti się dzieje widze jakieś zmiany,zgubiłem telefon i nie miałem jak zadzwonić.

Siema Marcys mam zadzieje ze zawitasz na następny spocik, monti jak to monti praca a na spocika nie zajechał, bo się nie dogadaliśmy

a co tam u ciebie słychać dawno się nie odzywałeś

Opublikowano
  • Autor
:hi: bry pany , co tam się urodziło?
Opublikowano

co?? najgorsza rzecz dla pracującego. PONIEDZIAŁEK :P

Opublikowano
  • Autor

to jest druga opcja - wieczny student ;)

Opublikowano

Siema Marcys mam zadzieje ze zawitasz na następny spocik, monti jak to monti praca a na spocika nie zajechał, bo się nie dogadaliśmy

jasne że zawitam,nie odzywałem się bo jak u wszystkich robota,a poza tym jak zmieniła się szata forum to nie mogłem się zalogować i dopiero madas to uczynił, a poza tym zdradziłem marke audi.mieliście spota w sobote o 17 tej to ja akurat wracałem z poznania i w pile byłem :facepalm::facepalm::facepalm:

Opublikowano

jasne że zawitam,nie odzywałem się bo jak u wszystkich robota,a poza tym jak zmieniła się szata forum to nie mogłem się zalogować i dopiero madas to uczynił, a poza tym zdradziłem marke audi.mieliście spota w sobote o 17 tej to ja akurat wracałem z poznania i w pile byłem :facepalm::facepalm::facepalm:

Tak słyszałem, że kolega wozi się teraz skodą jak dobrze pamiętam a no widzisz szkoda ze kilka dni wcześniej nie zawitałeś na forum. Po zmianie szaty graficznej ja tez miałem problem z zalogowaniem

to co kiedy robimy następnego spota??

Opublikowano

w piątek lece do poznania i w niedziele wracam zresztą jak co tydzień. zaproponuj coś

Opublikowano

umnie piątek odpada ale niedziela może być

Opublikowano

daj nr. tel zadzwonie

Opublikowano
  • Autor

Pany co myślicie o pomyśle by wszystkie foty ze spotów wrzucać na osobny serwer ( typu fotosik, imageshock czy tym podobne) by się lepiej przeglądało foty? ja się tym mogę zając,jeśli fotografowie będą mi podsyłać fotki w miarę na bieżąco, będą w jednym albumie, z opisem kiedy spot miał miejsce? to taka moja wolna sugestia. Byłoby fajnie usłyszeć wasze opinie. ( dzięki leszek82 za info o błędzie). Chyba że macie własne pomysły.

---------- Post dopisany 06-11-2012 at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany 05-11-2012 at 23:18 ----------

:siema:

---------- Post dopisany 08-11-2012 at 09:32 ---------- Poprzedni post napisany 06-11-2012 at 09:36 ----------

żyjecie Pany?

Opublikowano

Siema Siema ;) w końcu po dłuUuugiej Nieobecnośći WieEelkie Come Back w WieEelkim stylu na 5eć furmanek wraz z Logo czterech kólek OOOO Dzieki za spota Było Całkiem przyzwoicie no prócz tej mrzawki :P hehe Pozdro 4ALL ;)