Gość mmcv Opublikowano 21 Grudnia 2009 Opublikowano 21 Grudnia 2009 Ladne autko choc to nie slinia , zawiecha tez normalna (albo ja slepy jestem ) Udanego i bezawaryjnego uzytkowania :good: Bi-xenonik bez samopoziomu :shocked: , SWIETNY POMYSL ... :wallbash: . Bede wiedzial kto mi po oczach wali w nocy :gwizdanie:
Nfs_King Opublikowano 24 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 24 Stycznia 2010 Ladne autko choc to nie slinia , zawiecha tez normalna (albo ja slepy jestem ) Zawiecha jest -20 sprawdzałem. Co do dynamiki fakt rakieta to nie jest choć i tak w miare sie zbiera, niebawem będzie wirusik więc nie będzie źle.
Nfs_King Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Narazie chyba xenon poczeka[br]Dopisany: 25 Styczeń 2010, 00:07_________________________________________________Nowe fotki - z modów jak narazie doszły ciemne szybki i to narazie koniec, bo autko muszę niestety sprzedać...
tklimczak Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 czemu kolego sprzedajesz? coś nie gra w aucie?
clinque Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 szkoda ze tak szybko do zyda trafia, ale bywa.Na prawde ladna sztuka
Nfs_King Opublikowano 8 Września 2010 Autor Opublikowano 8 Września 2010 Niestety do końca roku ostatnia szansa na zakup auta z kratką na firmę z pełnym vatem, więc przypiliło przesiadke, żeby jeszcze skorzystać z odliczeń zamówiona już nowiuśka mazda 6 więc teraz tylko kwestia pożegnania z tą niuńką. W autku wszystko gra w najlepsze
Rekomendowane odpowiedzi