kamelus_ Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Opublikowano 29 Sierpnia 2009 Witam Mam prośbe czy mógłby ktoś wkleic rysunek z etki jak przebiegają wszystkie wężyki od wpomagania w a4 b6 2001 1,9 tdi AWX ? Byłbym bardzo wdzięczny ponieważ mam wyciek ze wspomagania którego nie mogę zlokalizowac. Prawdopodobnie gdzieś w okolicach łączenia skrzyni z silnikiem. Pozdrawiam i z góry dziękuje
Dev Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 najczęściej wysiada przewód ciśnieniowy od pompy do maglownicy
kamelus_ Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2009 dzięki za rysunek Ten przewód ciśnieniowy to 4a na rysunku? Możliwe żeby z niego lało się po skrzyni???
kamelus_ Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 niestety lub stety jest szczelny a wycieka nadal ale nie wiem gdzie. leje sie od pasażera na łączeniu skrzyni i na 99% to wspomaganie. A wycieków nie widac
Dev Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 sprawdzaj na pracującym silniku i max skręconych kołach nie ma cudów jak cieknie to gdzieś jest nieszczelność
kamelus_ Opublikowano 1 Września 2009 Autor Opublikowano 1 Września 2009 no kurde nigdzie nie widzę! to jest jakaś paranoja. Niczego nie ubywa a wyciek jest. Obstawiam wspomaganie bo płyn hamulcowy ma inny smak olej ze skrzyni śmierdzi, olej z silnika jest czarny. A to coś jest lekko żółtawo zielone i przeźroczyste lekko tłustawe bez zapachu właściwie... PARANOJA
piotrcar Opublikowano 1 Września 2009 Opublikowano 1 Września 2009 mam pytanko czy przewod nr 3 to jest powrot do zbiorniczka??potrzebuje spuscic plyn a nie wiem ktory jest powrotny
Rekomendowane odpowiedzi