Tzieland Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Przedstawiam moją Audiczke A4 B5 1,9 tdi 1?? KM, przebieg niecałe 240 tyś, welurowa tapicerka, 2xel.szyby, el.lusterka, 4xairbag, radio Beckera + zmieniarka na 6 CD, climatronic Planowane zmiany: -pranie tapicerki bo obecnie jest strasznie poplamiona -naprawienie klimy żeby się normalnie załączała -wymiana turbo (jeżeli będą fundusze) -przyciemnienie szybek tylnych -zakup nowych alu 17'' albo 18'' nowe niepotrzebne bo stare daja rade :ok: -oraz inne mniej ważne rzeczy jak wymiana zawieszenia na świeże oraz klocków i tarcz Wiosenna odnowa, czyli letnie oponki i chrom wokol szybek 8) Pare fotek wykonanych po woskowaniu :ok: Lakier utrzymany rewelacyjnie, zreszta widac na fotosach 8) Nowe fotosy 8) Made by Kezor Sciema szyb 8) Wykresik z hamowni :X
grubcio1980 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Lakier ładny.Miałeś rację.Ale fotki mogłyby być lepsze.Znając życie teraz będą światełka?
Tzieland Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 fotki slabe, bo niestety nie stac mnie na aparat cyfrowy dlatego robie prawie zawsze fotki komorka a teraz przyjdzie czas chyba na lampki zespolone FK/Depo nowe badz zalozenie springow -40/-40 ale to jeszcze nie wiem, prawdopodobnie bede zbieral na oczeta, bo gleba na polskie drogi to nie najlepsze rozwiazanie :gwizdanie:
keżor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 zbieraj na lampy auto może być , fajny ten mod z usunięciem anteny
Tzieland Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Autor Opublikowano 30 Sierpnia 2009 wlasnie chyba bede kupowal lampiszony a mod z usunieciem anteny byl jak najbardziej przemyslany i na razie nie przeszkadza (mozesz mi jakies dobre plytki CD z muza wyslac )
Miszka82 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 Opublikowano 30 Sierpnia 2009 seria lampy zachęcam, bedziesz mioł nowe auto
.Szczepan. Opublikowano 31 Sierpnia 2009 Opublikowano 31 Sierpnia 2009 A co ona tak wysoko stoi?? Na glebe ją.
SKIBA29 Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Miałem w tym kolorze sedana. Ładnie się czerwień prezentuje. :good:
Rekomendowane odpowiedzi