Gregory88 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 siema mam taki problem. Gdy na przyklad wylacze moja niunie na cieplym silniku na taki moment ze silnik nie zdazy znaczaco ostygnac gdy ponownie zapalam przy pierwszym obrocie jest wystrzal paliwa :confused: ale autko zapala O co chodzi??? autko jezdzi bezproblemowo dodam ze wymienilem swiece i kable czy w tym tkwi problem???
adadur Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 naprawde bez problemowo jezdzi? a moze jednak cos nie tak? Robiles ostanio jakies naprawy? nie bagatelizuj sprawy bo ci jeszcze tubo poleci
Gregory88 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2007 no wlasnie wszystko jest ok. nic nie robilem oprocz wymiany swiec i kabli do swiec po ich wymianie autko nawet lepiej jezdzi takie mam odczucie ale strzela :confused: nie wiem o co chodzi
adamq Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Opublikowano 30 Kwietnia 2007 Standardowo proponuję podpiąć samochód pod VAGa. Być może komputer też to zauważył...
Gregory88 Opublikowano 1 Maja 2007 Autor Opublikowano 1 Maja 2007 to to zrobilem zaraz po wymianie. zero bledow wszystko wporzadku a jednak strzela czy to moze zalezec od tych swiec i kabli???
DieselPower Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Jak najszybciej zrób Logi i Zapodaj je... Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi