kamil321 Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Czesc, chciałbym wypucowac felgi ale niesety nie moge domyc tej smoły itp. Czy mozna jakims domowym sposobem wyczyscic smołe ale zeby nie uszkodzic jakos felg. Pzdr. [ Dodano: 01-05-2007, 09:32 ] Wszystkie srodki pokupuje z firmy MEGUIARS ale jeszcze nie teraz, musze zaoszczedzic troche kasy :biggrin: A narazie tak bym chciał je jakos wypucowac
elkrecik Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 No ja uzylem na smole (ale na lakierze) srodka na robale&smole ze wspomnianego przez Ciebie Meguiars (32zl) i all zeszlo idealnie... :twisted:
alvaro Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 ropa + pasta Tempo i schodzi w mgnieniu oka (najpierw przejedź samą ropą niech trochę namoknie a później ropa z pastą i szorowanko i schodzi naprawdę idealnie) ja tak ostatnio czyściłem siostry auto było całe w smole...
DieselPower Opublikowano 1 Maja 2007 Opublikowano 1 Maja 2007 Specjalny Plyn DO Felg.. A raczej Kwasik Specjalistyczny.. Dostepny u mnie na Myjni zapraszam - POLKOWICE
Rekomendowane odpowiedzi