Łukasz 23 Opublikowano 18 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2011 Przyjedz w czwartek na hale to zagramy i może jakiegoś spota zrobimy [br]Dopisany: 18 Październik 2011, 17:41_________________________________________________http://moto.wp.pl/kat,89554,title,Audi-S4-B5-wyjatkowe-auto-wyjatkowe-filmy,wid,13905692,wiadomosc.html coś pięknego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 "Łajzy" forumowe... ruszylibyście wasze szanowne d*py na gokarty w piątek 28.10. godz. -21-21.30 w Waw Później tradycyjny melanż po spelunach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 24 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2011 ja byłbym chetny....szkole mam ale to koncze o 20 wiec moglbym byc kolo 21 w wawie.... :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 tylko sobie tam krzywdy nie zróbcie- mówie afkors po samochodzikach :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Będzie ktoś dzisiaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Można powiedzieć spoty przeniesione :gwizdanie: na czwartek...u "Bolka na hali" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sybi Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 tjaaaaa...i pamiętać o zamykaniu drzwi bo tam się "nie sra opałem" :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 4 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2011 NO co dbam o swoje miejsce pracy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 tjaaaaa...i pamiętać o zamykaniu drzwi bo tam się "nie sra opałem" :polew: Lecz trochę wentylacji się przyda zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Z tego co wiem to jest sprawna wentylacja na hali.Strażacy sprawdzają co roku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 7 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Bolek jak tam po przesiadce do jedynej słusznej marki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowacek007 Opublikowano 7 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2011 Będzie dziś...ktoś ??? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Bolek jak tam po przesiadce do jedynej słusznej marki ? Po małych perturbacjach ok. Program zawitał to jest bardzo ok.[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________ Będzie dziś...ktoś ??? :gwizdanie: Ja będę[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________Panowie od Audi puki co słabo się staracie żebym się poczuł jak na spocie audi.Czuję się jak bym nadal jezdził leonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Panowie od Audi puki co słabo się staracie żebym się poczuł jak na spocie audi.Czuję się jak bym nadal jezdził leonem Nie marudź :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 Bolek jak tam po przesiadce do jedynej słusznej marki ? Po małych perturbacjach ok. Program zawitał to jest bardzo ok.[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________ Będzie dziś...ktoś ??? :gwizdanie: Ja będę[br]Dopisany: 07 Listopad 2011, 18:16_________________________________________________Panowie od Audi puki co słabo się staracie żebym się poczuł jak na spocie audi.Czuję się jak bym nadal jezdził leonem oek powinieej się czuć jak Pan w śród pospólstwa jak sam OOOO jesteś na zlocie- bo wiesz jak przyujedzie Łukasz albo ja lub Krzyś to jużtak nie brylujesz.ale poważnie załóż temat za swoją furą http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=74.0 i przyznaj się ile Ci Wujek rogal koników wymodził? ja jestem w następny pniedziałek :>[br]Dopisany: 08 Listopad 2011, 14:07_________________________________________________i co to za perturbacje? ja już wiem że jak masz audi masz perturbacje- nie masz audi masz spokuj ale za to jazda rekompensuje wszystko. ja się już nawet to check-a zapalonego przyzwyczaiłm :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 8 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2011 nie ma co się czarować każde auto wymaga wkładu finansowego ale frajdy z jazdy i wygody nie da się opisać , bolek pojeździ A3 i powie że mu mało to kupi A4 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 9 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 Perturbacje to raczej nie były z samochodem tylko z mechanikami,którzy nie mieli zielonego pojęcia o aucie trochę nowszej skomplikowanej konstrukcji.Dopiero sam poszukałem w necie znalazłem przyczynę.Godzina roboty,50zł i po problemie. :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 9 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2011 a wie ktoś co się dzieje z Dudim?? cos się dawno nie odzywał? reza coś czy już mu się rozpadł ten bolid? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi