Łukasz 23 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 jak możesz to sprawdź ile nowy ten plastik kosztuje bo czasem handlarze chcą więcej niż serwis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 25 zł serwis, jeśli mowimy o tym samym. Zakrywający podłogę zaraz za nadkolem. Wieczorkiem wrzuce z rys. z serwisu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 http://imageshack.us/photo/my-images/29/podlogat.jpg/ numer 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 2 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 wydaje mi się że to ten element właśnie bo w nim jest jeszcze okrągła zatyczka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 No Panowie wczorajszy spot udany jak nigdy czyli brak kogokolwiek :D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 tylko za tydzień poproszę o lepszą frekwencję żeby na darmo nie wstawał Pikuś i jak tam łowy ?? udały się? ---------- Post added at 18:38 ---------- Previous post was at 18:37 ---------- Pikuś potrzebuję siolniczek tylnej wycieraczki- ten 2.5 to nie był czasem vant? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Łowy jak łowy, wydech i kiera kupiona. Zastanawiam się nad jarzmami 312, może jeszcze tylną lampę wezmę. To był Avant, wiec mogę zapytać bo chyba wycieraczka jeszcze była. ---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 20:10 ---------- Łukasz, za plastiki powiedział mi po 20 zł wieć nie brałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 zapytaj jak możesz mi się silniczek spalił dzisiaj na trasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 zapytaj jak możesz mi się silniczek spalił dzisiaj na trasie Było się nie bawić :D:D Pikuś co zakładasz do siebie 312??? No jak nowe 25 to się nie opłacało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 Ja do siebie jeśli coś to 320 od razu. Teraz szukam 288 na tył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 zapytaj jak możesz mi się silniczek spalił dzisiaj na trasie Było się nie bawić :D:D samozapłon też chcę 320 zapadła decyzja nie będę się pieroli.... z 15 w zime- trzeba znaleść 17 w dobrej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 6 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2012 do zimy daleko to coś znajdziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jary1982 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Gdzie jeździcie do mechanika ze swoimi audiczkami ?? Narazie jest wszystko OK, ale wole wiedziec hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Sami naprawiamy hi hi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Sami naprawiamy hi hi a wachacze też sami naprawiamy? bo nam się chyba wyjeba...ły :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolek80 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Oleje,filtry na Długiej w G4 dobre ceny i wymiana za darmo,a coś mechanicznego to Marcin 604692164 tez na Długiej,aczkolwiek dużych usterek jeszcze nie miałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Sami naprawiamy hi hi a wachacze też sami naprawiamy? bo nam się chyba wyjeba...ły :wallbash: Marcin, chetnie bym Ci pomógł ale pracuje ostatnio od 8 do 18 i sobotę też mam zajętą. Dolne Ci poleciały, czy górne?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 teraz już auto jest umówione na wymianę- chyba banan ale w przyszłości ---------- Post added at 13:47 ---------- Previous post was at 13:43 ---------- Oleje,filtry na Długiej w G4 dobre ceny i wymiana za darmoteż tam jeżdzę - polecone przez Łukasza ale im motul zdrożał trochę ostanio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Prezes wahacze to się samemu robi bo to jest proste . Pikuś dzięki za info jak się zdecyduje to dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pikuś Opublikowano 8 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2012 Pikuś dzięki za info jak się zdecyduje to dam znać A ja siedzę i myślę za jakie info i tak z 2 minuty, a Tobie o termostat chodzi. Ceny Ci dokładnie nie mogę powiedzieć, bo tą co ci podałem to z ASO Zimnego, a nie zawsze się pokrywa z tym za ile my mamy. Ale w tych granicach, może być nawet ciut taniej, ale nie obiecuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi