Łukasz 23 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja wiem ale nie powiem :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Ja dzis foty pod ogłoszenia robiłem A zgadnij co jest na czołowym miejscu na liście następców B7-ki wiem B8 albo jakiś Leonid[br]Dopisany: 03 Sierpień 2010, 21:15_________________________________________________poprosze tu link do ogłoszenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cajun Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Kurcze, chyba przyjdzie mi przepisać się do jakiejś frakcji skarżyskiej czy kieleckiej, bo tu się robi ostrowiecki odłam Leon-Klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver_leon Opublikowano 3 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2010 mm.max za próbę duntu :bicz: :bicz: a reszta za to że prezes musiał na piechote z pracy wracać jak Wy się potowaliście :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz3: - a to szanowny Pan Prezes nie ma fonu zeby zadzwonić i spotownie pod brame fabryki przenieśc ?? ?? ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 hej mam prosbe do prezesa zeby mnie z klubu nie skreslal jestem na wakacyjnym biegu i jeszcze ze 2 spoty niestety opuszcze pozdrowienia dla audi-seat klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 My ostatnio prezesa chcieliśmy odwołać wiec krawcu spoko najpierw on pójdzie w swoją stronę wytyczoną przez opozycję prospotową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Maciek jako jeden z pierwszsych dwóch-Twoja nieobecność w 100% jest usprawiedliwiona bez podawania przyczyny hej mam prosbe do prezesa zeby mnie z klubu nie skreslal jestem na wakacyjnym biegu i jeszcze ze 2 spoty niestety opuszcze pozdrowienia dla audi-seat klubu Jacek przyszło mi to do głowy ale dopiero jak z buta wracałem do domu -reflex szachisty A jak już o tym mowa-ponieważ jest sezon urlopowy(rozumieć mam zastępstwo-dwa tygodnie drugiej zmiany) mówie wszech i obec oraz kieruję prośbę do Szanownego Grona Spotowiczy o usprawiedliwienie mej nie absuncji w przyszły poniedziałek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Maciek jako jeden z pierwszsych dwóch-Twoja nieobecność w 100% jest usprawiedliwiona bez podawania przyczyny miedzy nami prezesami hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Kłaniam się PAnie Prezesie Maciek jako jeden z pierwszsych dwóch-Twoja nieobecność w 100% jest usprawiedliwiona bez podawania przyczyny miedzy nami prezesami hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 4 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2010 rowniez :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 23 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Prezesie gadaj i to szybko jaką furę kupiłeś bo jestem ciekaw !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2010 Czarną Prezesie gadaj i to szybko jaką furę kupiłeś bo jestem ciekaw !!! [br]Dopisany: 05 Sierpień 2010, 21:14_________________________________________________ :tongue4: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Teraz to wszyscy będą tajemniczy na naszych spotach. Krawcu przedwczoraj widziałem twoją furę porzuconą nieładnie w krzakach .... co to sie dzieje o samochody sie dba a nie w krzakach parkuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Teraz to wszyscy będą tajemniczy na naszych spotach. Krawcu przedwczoraj widziałem twoją furę porzuconą nieładnie w krzakach .... co to sie dzieje o samochody sie dba a nie w krzakach parkuje a po co się w krzaczorch staje avantem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Jak Krawcu bedzie sprzedawał auto to pierwszy dopisze sie do ogłoszenia ze nie było zadbane bo w krzakach stało byle jak byle gdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 jak Krawcu będzie sprzedawał to od stania w krzakach cały bagażnik będzie wytarty :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 a postawilem przy drodze co by prezes mial czym wrocic jak bedzie z pracy szedl :polew: kluczyk jak zwykle pod wycieraczka ale w miedzyczasie kupil fure noi caly misterny plan w piz*u :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mm.max Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Fura prezesa śmierdzi bezołowiem feeeeeeeeeeeeeeee Oficjalna prezentacja fury poniedziałek po 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Cholera żębym wiedział że taki plan jest to bym nie kupował a postawilem przy drodze co by prezes mial czym wrocic jak bedzie z pracy szedl :polew: kluczyk jak zwykle pod wycieraczka ale w miedzyczasie kupil fure noi caly misterny plan w piz*u :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu11 Opublikowano 6 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2010 po 22 godzinie czy po 22.08 ? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi