Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak leci chlopaki i dziewczyny :)))))))

Wychylam za was szklaneczke w tej chwili trzymajcie sie CIEPŁO chyba u was to szczegolnie przydatne

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wychylam za was szklaneczke w tej chwili trzymajcie sie CIEPŁO chyba u was to szczegolnie przydatne

Pozdrawiamy Michalku milego wypoczynku :sexinbed::polew:

Bedzie ktos jeszcze z naszych na tej haluweczce dzisiaj :wink4: oprucz Lukasza bo on bedzie na pewne [br]Dopisany: 04 Luty 2010, 07:17_________________________________________________No panowie bylo fajnie ale tylko przez pierwsze 3 minuty :naughty: puzniej nogi mi odmowily posluszenstwa i pierolno...em jak dlugi pod bramka przeciwnia zabijajac bramkarza , :polew: cale kolana mam po zdzierane dramat :kox: nawet do konca meczu niewiem jak mi sie udalo na bramce wystac :polew: ze nie padlem

Opublikowano

hej taka piekna zima stulecia :) wracaj bo cie ominie :polew:

dudi chyba juz sie nie mozesz doczekac az drogi obeschna (212km) :kox: przewieziesz mnie kawalek ??

Opublikowano

Dudi lot był piękny :polew: nie ma co :good: a jak na kogoś co dawno z piłką nie latał to i tak masz niezła kondyche

Opublikowano

Dudi lot był piękny :polew: nie ma co :good: a jak na kogoś co dawno z piłką nie latał to i tak masz niezła kondyche

No no - :good: słyszałem o wczorajszych wyczynach - gratulacje.

Ja tez trenuje - do 1,30 w garażu siedziałem tak jak mi to Novacek wykrakałeś !

Panie i Panowie - przesyłam gorące pozdrowienia od mm.maxa.

Załącznik i treśc wiadomości oceńcie sami :

Strasznie ciezko sie wypoczywa na tej plazy oj strasznie

michawakacje.jpg

Cięzko to chyba wstać po takich widokach ...

Opublikowano

Kolega chyba dużo tych szklaneczek wypił...skoro u nas takie ciepło sie zrobiło :rolleyes:

A co do czwartku...to w następny zabieramy silvera pod przymusem, trzeba go troche rozruszać, a nie tylko w tym garażu będzie siedział :cool1:

Opublikowano
Panie i Panowie - przesyłam gorące pozdrowienia od mm.maxa.

Załącznik i treśc wiadomości oceńcie sami :

Strasznie ciezko sie wypoczywa na tej plazy oj strasznie

hehe prawie jak nad Bałtykiem... dzieki za pozdrowienia :)

Opublikowano

Hyhy, fota niezła :>

A ja mam dokładnie odwrotnie - niedawno wróciłem z kriokomory. Minus 140 stopni daje w kość :good:

Opublikowano

ktos by sie pisal na kluczyki-karnety do tej myjni na kuzni ?? standardowo jest chyba 10% wiecej od wplaconych pieniedzy (czyli niewiele). moze uda sie cos jeszcze w promocji wytargowac, jakby było wiecej osob.

Opublikowano

Robimy cos dzisiaj bo nie wiem czy tluc sie do tego Ostrowca ??

Opublikowano

ja bede i bolek raczej tez dojedzie po treningu

Opublikowano

ja też dziś nie dam rady być :no:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:05_________________________________________________Co taka się cisza zrobiła na forum ???

Opublikowano

ja też dziś nie dam rady być :no:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 18:05_________________________________________________Co taka się cisza zrobiła na forum ???

Nie ma Maxa to i cicho , planuje ktos przyjazd w poniedzialek ??

Opublikowano
  • Autor

też będę

Opublikowano

No to nice :-) bo ostatnio to morale upadło w grupie, wszystko przez ten śnieg. jutro też będzie nieciekawie jak tak dalej popada

Opublikowano

Nawet nic mi nie mów o śniegu... Byłem dziś w Warszawie. Jazda w obie strony to horror jakiś, warstwa ubitego śniegu na drodze, ślisko niczym na lodowisku, na dodatek sama stol(n)ica jest fatalnie odśnieżona. Chciałem gdzieś zaparkować w bocznej uliczce, wpier*** się w jakieś lodowe koleiny i zawisłem. Mało nie spaliłem sprzęgła próbując się stamtąd wydostać, na szczęście jakieś dwa lokalne czerwononose renifery mnie wypchnęły. Ale i tak po wyjechaniu stamtąd znalazłem jakiś kawałek niezidentyfikowanego plastiku. Przy najbliższej okazji muszę zajrzeć pod spód i sprawdzić rozmiar zniszczeń :wallbash:

Opublikowano
  • Autor

dzisiaj będziemy przeklinać Maxa że się smaży na słońcu :gwizdanie:

Opublikowano

no to ja też wpadnę po treningu