Opublikowano 2 Marca 201016 l Maciek podoba się kalendarz? no nawet nawet ... jestem pozytywnie zaskoczony i bardzo dobrej jakosci jak na kalendarz , noi jest fura Dudiego [br]Dopisany: 02 Marzec 2010, 20:44_________________________________________________a noi wielkie dzieki szkoda tylko ze nam 2 miesiace ciekły
Opublikowano 2 Marca 201016 l Łukasz - mam dla Ciebie nowe wyzwanie w kwestii konstrukcji symulatora jazdy :> Ale obawiam się, że tym razem na fotelu od sharana i prowadnicach się nie skończy Formula 1 - Simulator
Opublikowano 4 Marca 201016 l Tak o 18 , czekamy bolek80 na relacje z cipsowania i jakie wrazenia z jazdy [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 08:03_________________________________________________Przywiez wykresik Wykresiku nie przywiozłem wiec wysyłam linka http://seat-ibiza.pl/viewtopic.php?t=23052
Opublikowano 4 Marca 201016 l Autor trzeba wrzucić na jakiś ferwis fotograficzny- np fotosik i tam jest póżniej link do zdjęcia który normalnie wlejasz
Opublikowano 5 Marca 201016 l Ładne kreski ładne przy masie Ibizy to musi zapitalać zdrowo no jest o wiele lepiej juz mnie Tomasz przewiozl
Opublikowano 5 Marca 201016 l Pamiętacie reklamę audi o "przyjaznym współzawodnictwie" z bmw? Bawarczycy przygotowali odpowiedź... Moim zdaniem nie dorasta "naszemu" spotowi reklamowemu do pięt
Opublikowano 5 Marca 201016 l Autor Krawcu to wszędzie się wepcha ze swoim autem-ale małem się chyba nie spodobało :polew:
Opublikowano 5 Marca 201016 l Krawcu to wszędzie się wepcha ze swoim autem-ale małem się chyba nie spodobało :polew: no własnie nie wiem co maja wszystkie inne samochody a moj nie [br]Dopisany: 05 Marzec 2010, 20:46_________________________________________________przynajmniej nie jest biały :>
Opublikowano 5 Marca 201016 l Kurde jaki mały cwaniak no jak dorośnie przyjmną go do Radia Maryja audycja Będę Mocherowym Wieśniakiem