Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ps chyba już czas zimówki założyć :polew: :polew:

Ja czekam aż spadnie pare cm śniegu i dopiero :decayed:

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

ps chyba już czas zimówki założyć :polew: :polew:

Ja czekam aż spadnie pare cm śniegu i dopiero :decayed:

TO ZANIM ZMIENISZ PODJEDZ DO MNIE i pod WTC pojedziemy :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

No i jest BIAŁO :banan: to kiedy będzie szaleństwo bo prezesie czekam na przewiezienie się :quattro: :> :>

Opublikowano

jednak dzisiaj to juz pare cm sniegu spadło i trza było przekręcić na zimówki :) ale przed zmianą byłem na placu powywijać trochę :decayed: Marcin pod WTC jeszcze zdążymy powywijać bączków :kox:

Opublikowano

jest śnieg jest zabawa :good:

to poniedziałkowy spot...obowiązkowo wszystkie :quattro: :quattro: :quattro:

śnieżyce zapowiadają :pali:

Opublikowano

Ja tez chce :quattro:

Opublikowano
  • Autor

ja będę na letnich :banan3: :banan3: :ad: :ad:

Opublikowano

Ja tez chce

Ja też , ja też !

Prezes - poproszę o wposanie mnie na listę "wożonych" . Nadtlenku LPG w butli turystycznej przywioze to pojeżdzimy kilka minut :evil:

Opublikowano

Ja tez chce

Ja też , ja też !

Prezes - poproszę o wposanie mnie na listę "wożonych" . Nadtlenku LPG w butli turystycznej przywioze to pojeżdzimy kilka minut :evil:

Po cos Jacus sie pozbywal :quattro: , zrobilibysmy zawody w lataniu bokami :kox:

Prezes nie zapomnij o mnie juz niedlugo sie pojawie :cool1:

Opublikowano

Nie zapomnij zabrać 4 zł :kox:

Opublikowano
  • Autor

dobrze będzie miał kto auto z trawnika wypychać jak gdzieś wpadniemy- wymyślcie jakieś dobrą miejscówkę (bez lamp drew itp :gwizdanie:)[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________ale namiarów na dobrego mechanika prócz L23 żaden nie podał :baseball: :baseball: :baseball:

Opublikowano

TZN nie quattro nie mają wstępu ;(

Opublikowano
  • Autor

kto mnie z pracy zgarnie o 19??? na letnich nie porządze disiaj ;( ;( :confused4:

Opublikowano

kto mnie z pracy zgarnie o 19??? na letnich nie porządze disiaj ;( ;( :confused4:

Jak mozna jezdzic w zimie na letnich :wallbash: na co ty czekales na wiosne od tygodnia trabia wszedzie ze zima od niedzieli a ty na letnich . Wlasnie przez takich kierowcow stalem dzisiaj w korku bo nie mogl podjechac pod goreczke . Nie no prezes do ukarania :bicz3: :bicz3: :bicz3:

Opublikowano

Ja nie dotrę dziś już mi dojazd zapierdzieliło :wallbash: ale na dzień dobry zima pokazuje swoje uroki no masakra jakaś

Opublikowano

No chłopaki sie sadzą ze Q Q Q a tu oponek nie ma ładnie ładnie

Dzis 2 szt. 4 pędów utkneły w zaspach

Jeden na parkingu na tesco a drugi na polnej bo tez mysleli ze 4 pędy to topią śnieg pod kołami :thumbdown:

My ośkolubni przynajmniej nie utykamy po drodze i do zimy jestesmy przygotowani jak Pan Bóg przykazał

Opublikowano

My ośkolubni przynajmniej nie utykamy po drodze i do zimy jestesmy przygotowani jak Pan Bóg przykazał

A nie jak prezes !

Karwa na letnich jeżdzisz ? powaliło Cię ?

Zostaw auto pod pracą jak moja szefowa dzisiaj ..... i do wiosny lub roztopów czekaj na parkingu.

Szok , szok , szok . :thumbdown:

Przez takich własnie kierowców dorgi są nie przejezdne na na obwodnicy jedzie sie z prędkością 25 km/h

:angry: brak słow.

Dymisjonujemy prezesa ! :evil:

Opublikowano

Dopisze dzisiaj frekfencja bo nie wiem czy przyjezdzac :kox: bo musze przynajmniej przez godzine wioslowac lopata zeby snieg odwalic a jak ma byc dwa wozy to sobie odpuszcze :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

autko stoi przed blokiem starych od soboty ;( ;( a opony w kielcach-miałm zmieniać w tym tygodniu :wallbash: :wallbash: :wallbash:

nie spodziewałem się aż takiej masakry tak szybko :polew: :polew: :polew:

ale wracając do tematu-zgarnąłby mnie ktoś??

w następny poniedziałek będzie auto na zimówkach (tylko auto i opony muszą znaleść sięw jednym miejscu :gwizdanie: ) -słowo.[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 15:26_________________________________________________nie pier mi tu tylko łap za łopatę i zacznij przeżucać śnieg

Dopisze dzisiaj frekfencja bo nie wiem czy przyjezdzac :kox: bo musze przynajmniej przez godzine wioslowac lopata zeby snieg odwalic a jak ma byc dwa wozy to sobie odpuszcze :gwizdanie: