Opublikowano 27 Listopada 201015 l ps chyba już czas zimówki założyć :polew: Ja czekam aż spadnie pare cm śniegu i dopiero
Opublikowano 27 Listopada 201015 l Autor ps chyba już czas zimówki założyć :polew: Ja czekam aż spadnie pare cm śniegu i dopiero TO ZANIM ZMIENISZ PODJEDZ DO MNIE i pod WTC pojedziemy :naughty:
Opublikowano 27 Listopada 201015 l No i jest BIAŁO to kiedy będzie szaleństwo bo prezesie czekam na przewiezienie się :> :>
Opublikowano 27 Listopada 201015 l jednak dzisiaj to juz pare cm sniegu spadło i trza było przekręcić na zimówki ale przed zmianą byłem na placu powywijać trochę Marcin pod WTC jeszcze zdążymy powywijać bączków
Opublikowano 28 Listopada 201015 l jest śnieg jest zabawa to poniedziałkowy spot...obowiązkowo wszystkie :quattro: śnieżyce zapowiadają
Opublikowano 28 Listopada 201015 l jest śnieg jest zabawa to poniedziałkowy spot...obowiązkowo wszystkie :quattro: śnieżyce zapowiadają Ja tez chce
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Ja tez chce Ja też , ja też ! Prezes - poproszę o wposanie mnie na listę "wożonych" . Nadtlenku LPG w butli turystycznej przywioze to pojeżdzimy kilka minut
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Ja tez chce Ja też , ja też ! Prezes - poproszę o wposanie mnie na listę "wożonych" . Nadtlenku LPG w butli turystycznej przywioze to pojeżdzimy kilka minut Po cos Jacus sie pozbywal , zrobilibysmy zawody w lataniu bokami Prezes nie zapomnij o mnie juz niedlugo sie pojawie
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Prezes - poproszę o wposanie mnie na listę "wożonych" . Nadtlenku LPG w butli turystycznej przywioze to pojeżdzimy kilka minut Nie zapomnij zabrać 4 zł
Opublikowano 28 Listopada 201015 l Autor dobrze będzie miał kto auto z trawnika wypychać jak gdzieś wpadniemy- wymyślcie jakieś dobrą miejscówkę (bez lamp drew itp :gwizdanie:)[br]Dopisany: 28 Listopad 2010, 21:18_________________________________________________ale namiarów na dobrego mechanika prócz L23 żaden nie podał :baseball:
Opublikowano 28 Listopada 201015 l poradzcie cos w miare mozliwosci: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=172850.0
Opublikowano 29 Listopada 201015 l jest śnieg jest zabawa to poniedziałkowy spot...obowiązkowo wszystkie :quattro: śnieżyce zapowiadają TZN nie quattro nie mają wstępu ;(
Opublikowano 29 Listopada 201015 l Autor kto mnie z pracy zgarnie o 19??? na letnich nie porządze disiaj ;( ;(
Opublikowano 29 Listopada 201015 l kto mnie z pracy zgarnie o 19??? na letnich nie porządze disiaj ;( ;( Jak mozna jezdzic w zimie na letnich na co ty czekales na wiosne od tygodnia trabia wszedzie ze zima od niedzieli a ty na letnich . Wlasnie przez takich kierowcow stalem dzisiaj w korku bo nie mogl podjechac pod goreczke . Nie no prezes do ukarania :bicz3: :bicz3: :bicz3:
Opublikowano 29 Listopada 201015 l Ja nie dotrę dziś już mi dojazd zapierdzieliło ale na dzień dobry zima pokazuje swoje uroki no masakra jakaś
Opublikowano 29 Listopada 201015 l No chłopaki sie sadzą ze Q Q Q a tu oponek nie ma ładnie ładnie Dzis 2 szt. 4 pędów utkneły w zaspach Jeden na parkingu na tesco a drugi na polnej bo tez mysleli ze 4 pędy to topią śnieg pod kołami My ośkolubni przynajmniej nie utykamy po drodze i do zimy jestesmy przygotowani jak Pan Bóg przykazał
Opublikowano 29 Listopada 201015 l My ośkolubni przynajmniej nie utykamy po drodze i do zimy jestesmy przygotowani jak Pan Bóg przykazał A nie jak prezes ! Karwa na letnich jeżdzisz ? powaliło Cię ? Zostaw auto pod pracą jak moja szefowa dzisiaj ..... i do wiosny lub roztopów czekaj na parkingu. Szok , szok , szok . Przez takich własnie kierowców dorgi są nie przejezdne na na obwodnicy jedzie sie z prędkością 25 km/h brak słow. Dymisjonujemy prezesa !
Opublikowano 29 Listopada 201015 l Dopisze dzisiaj frekfencja bo nie wiem czy przyjezdzac bo musze przynajmniej przez godzine wioslowac lopata zeby snieg odwalic a jak ma byc dwa wozy to sobie odpuszcze :gwizdanie:
Opublikowano 29 Listopada 201015 l Autor autko stoi przed blokiem starych od soboty ;( ;( a opony w kielcach-miałm zmieniać w tym tygodniu :wallbash: nie spodziewałem się aż takiej masakry tak szybko :polew: ale wracając do tematu-zgarnąłby mnie ktoś?? w następny poniedziałek będzie auto na zimówkach (tylko auto i opony muszą znaleść sięw jednym miejscu :gwizdanie: ) -słowo.[br]Dopisany: 29 Listopad 2010, 15:26_________________________________________________nie pier mi tu tylko łap za łopatę i zacznij przeżucać śnieg Dopisze dzisiaj frekfencja bo nie wiem czy przyjezdzac bo musze przynajmniej przez godzine wioslowac lopata zeby snieg odwalic a jak ma byc dwa wozy to sobie odpuszcze :gwizdanie: