Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak Marcin to ja :kox:

Chyba w piątek jechałeś za mną :gwizdanie:

Numer do gościa od felg z Noskowskiego 791188550

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 178,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

A nie masz moze takiego stalowego- srebrnego avanta B6 bo widzialem takiego wlasnie ze dwa, trzy tygodnie temu miedzy Skarzyskiem a Staporkowem wlasnie na blachach EBE i to dwa razy :naughty:

Opublikowano

A nie masz moze takiego stalowego- srebrnego avanta B6 bo widzialem takiego wlasnie ze dwa, trzy tygodnie temu miedzy Skarzyskiem a Staporkowem wlasnie na blachach EBE i to dwa razy :naughty:

No mój wpada w niebieski, ale to raczej byłem ja, bo tamtędy jeżdżę do Bełchatowa.

Opublikowano
  • Autor

no no no- ciesz że nie zacząłem trąbić :kox: :kox: a ze dwa razy Cię widziałem ostatnio. w końcu jakieś audi jeżdzi po ostro z logo klubu :good:
Opublikowano

Prezes - założyłeś te 19"? Bo widziałem dziś czarnego avanta, takiego jak Twój, w dziewiętnastkach bucikach właśnie :wink4:

Opublikowano
  • Autor

Prezes - założyłeś te 19"? Bo widziałem dziś czarnego avanta, takiego jak Twój, w dziewiętnastkach bucikach właśnie :wink4:

jeszcze- gumy jeszcze nie doszły- jutro od w poniedziałek przyjdą- a ja już jak a szpilkach :kox: :kox:
Opublikowano

jeszcze- gumy jeszcze nie doszły- jutro od w poniedziałek przyjdą- a ja już jak a szpilkach :kox: :kox:

Na szpilkach? :>

AX002625.jpg?size=67&uid=773bb550-7df5-4378-b469-d8952ec8470b&uniqID=d0b2601e-c5d7-4c37-ac10-47b602e5cb45

Opublikowano
  • Autor

Na szpilkach? :>

AX002625.jpg?size=67&uid=773bb550-7df5-4378-b469-d8952ec8470b&uniqID=d0b2601e-c5d7-4c37-ac10-47b602e5cb45 coś takiego

Opublikowano

Marcinez nie zapomnij na jutro aparatu naladowac zeby zrobic zdjecia auta na avuskach,,,, i wyslac dobremu koledze Stolkienowi..

ps. przyjedz w przyszlym tygodniu na malowanie gryyyla w Mat :)

Opublikowano
  • Autor

jutro do 14 w pracy jestem więc chyba się nie wyrobię :wallbash: :wallbash: :wallbash: - auto zostaje w ostrowcu a ja jadę jutro do Kielc golfem- jak nie bedę malował kół to najwcześniej koła będą na aucie w środę przed pracą- a sesja będzie obowiązkowo- cholernie jestem ciekawy jak będzie się na 19 po trasie do ostro jechało.

apropo malowania - gratuluję talentu :good: :good: :good: :good:

Opublikowano

Powiem tak na tym zawiasie nie powinno byc tragedii. ale chyba bedzietroszke koslawo bez gleby:/ ale to sie okaze, Powodzenia zycze. :good:

Opublikowano

Panowie jakiś spot kręcimy w długi weekend?

Opublikowano

Ja chętnie, ale będę dostępny dopiero koło 21.00 - wcześniej w pracy jestem :confused4:

Opublikowano

http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110502/POWIAT0114/368341972

zapomnieli wspomnieć że gdyby nie taki jeden żółty wóz...to ziomuś by uciekł :cool1::hi:

to co kiedy?dziś?

a co do spota to ja chetny :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

To co dziś?
Opublikowano

Zakładać zimowe buty bo biało i mroźno się robi no masakra jakaś żeby w maju padał śnieg i było na minusie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

Zakładać zimowe buty bo biało i mroźno się robi no masakra jakaś żeby w maju padał śnieg i było na minusie :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Zmieniasz oponky? :>

Opublikowano

zmieniałbym gdyby zasypało mnie ale nie wiele brakowało a bym koło śląska wczoraj utknął w tym śniegu