Opublikowano 8 Lutego 201313 l Autor Podpytam Izy jak stoimy z towarem. Jak coś to chętnie Ci pomogę w temacie
Opublikowano 12 Lutego 201313 l http://a4-klub.pl/sugestie-uwagi-21/prosba-sugestia-moderatorow-sprawie-wyszukiwarki-261495/ chłopaki pomózcie zrobic coś z tą wyszukiwarka.. może ktoś sie zato weźmie bo straszna tragedia.
Opublikowano 12 Lutego 201313 l Autor Jakim towarem chanel kwitnie :naughty: poczekamy Młodzieńcze na Ciebie :decayed:
Opublikowano 13 Lutego 201313 l Autor To sobie trochę czasu poczekasz :decayed: Nie mów Hop Łukasz odśnieżyli trochę drogę do Wasniowa?? Jechałem w piątek to miałem łzy w oczach
Opublikowano 14 Lutego 201313 l Pijany taksówkarz blokował tory w Ostrowcu Świętokrzyskim Podobno jak nadjechał pociąg koleś włączył awaryjne :grin:
Opublikowano 15 Lutego 201313 l On się tylko chciał w maszynistę pobawić ale mu nie wyszło :polew::polew:
Opublikowano 17 Lutego 201313 l Marcin i co się urodziło nie chwalisz się może by tak jakieś pępkowe zacząć Ja już gratuluję i niech rośnie zdrowo
Opublikowano 17 Lutego 201313 l Autor Urodziło a właściwie Urodził- Marcelek :decayed::decayed::decayed: dzisiaj o 10:45 zjebany jestem jak koń po weesternie- od wczoraj rana jeszcze się nie położyłem :decayed::decayed: ale Kolo jest genialn:decayed:y- jak go TaTUŚ na ręce wziął przestał płakać :decayed::decayed:- będzie komu b6 zostawić :banan:
Opublikowano 17 Lutego 201313 l Urodziło a właściwie Urodził- Marcelek :decayed::decayed::decayed: dzisiaj o 10:45zjebany jestem jak koń po weesternie- od wczoraj rana jeszcze się nie położyłem :decayed::decayed: ale Kolo jest genialn:decayed:y- jak go TaTUŚ na ręce wziął przestał płakać :decayed::decayed:- będzie komu b6 zostawić :banan: to Graty prezes:banan:
Opublikowano 17 Lutego 201313 l Znaczy jutro na spocie albo pępkowe albo nie ma spota bo Prezes dzieciakiem się będzie bawić Gratki Marcin !
Opublikowano 17 Lutego 201313 l GRATULACJE Marcinie ! Życzę wam spełnienia w roli rodziców i cierpliwości co do małego Marcelka uwierz mi od dziś wszystko ale to wszystko się zmieni całe wasze życie. Niestety mniej czasu na klub:( Ale bycie ojcem to wspaniała sprawa, zobaczysz sam:)))!!!