Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Ostrowieckie - Poniedziałek 19:00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

u to marnie jak się tak ma sprawa, a wtryski zmienione czy w dalszym ciągu te co były ?? ja studiuje forum lpg zacięcie żeby zgłębić temat co i jak [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 18:51_________________________________________________chyba tak i modelu B6

• Odpowiedzi 3,9 tys.
  • Wyświetleń 177,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

są magiki i jestem zadowolony-lepiej jeżdzi-jak się skończą kupi się nową listwę za 300pln i znowu jazda-ale planuję je zareklamować za 10miesięcy :polew: :polew:

Opublikowano

to teraz trzeba regularnie wymieniać filterki i będzie śmigać auto aż miło ,jestem ciekaw jak je zamontowali bo to jest bardo ważne i wpływa na ich żywotność ,przy najbliszczej okazji zerknę jak oczywiście pozwolisz

Opublikowano
  • Autor

w tym samym miejscu jak tamte :gwizdanie:

Opublikowano

pojedyncze są czy na listwie wszystkie 4 razem?????

Opublikowano

Marcinku kup rzesz se B5 1.9 TDI i nie bedziesz mial problemow :cool1:

Opublikowano

Żeby mieć diesla to trzeba mieć gruby portfel patrząc na ceny paliw ,no lub zostaje Twoja profesja wykonywania zawodowo czyli dobra koparka na stanie

Opublikowano
  • Autor

Marcinku kup rzesz se B5 1.9 TDI i nie bedziesz mial problemow :cool1:

AMEN

jak ja tęsknie do mojej B5czki zielonej bezawaryjnej- wsiadasz lejesz i jedziesz :confused4: :confused4: to był samochód. [br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 20:14_________________________________________________Łukasz powiem Ci że AFN jeżdziłem nie wiem czy nie taniej niż tym ale znowu yam ośka była i chyba lżejsza buda

Opublikowano

ja tez chyba bede sie rozgladal za lpg bo ten 1.4 pali jak 1.8T :wallbash: szczegolnie w zimie

Opublikowano

Ja tam za B5 nie tęsknie zbytnio może przez mały motor ale jak się przesiadłem do tego to nie ma porównania co do frajdy z jazdy a i komfort jest na innym poziomie a o bespieczenstwie nawet nie wspomnę , i te wymiany wahaczy co jakiś czas to ja nie jestem pewien czy B5 takie bezawaryjne było

Opublikowano

Najlepszego Panowie na nowy rok :) i udanego sylwestra :D do zobaczonka za rok :polew:

Opublikowano

Wszystkiego Naj........ w 2011 :drunk:

Opublikowano

wszystkiego najlepszego w nowym roku dla wszystkich udanej zabawy i powrotu do domu hehe :)

Opublikowano

Najlepszego, panowie, tylu powrotów co wyjazdów i lepszej frekwencji na spotach w przyszłym roku - nie to, co w ubiegły poniedziałek, gdzie parking pod DG świecił pustkami :)

Opublikowano
  • Autor

Chłopaki wszystkiego naj naj naj w 2011

roku :good: :good: :good: :good: :good: i trzymać fason dzisiaj-przynajmniej do 24:05 :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :banan3: :banan3: :banan3:

Opublikowano

no to jak...spot poniedziałek ??? :gwizdanie:

oficjalnie rozpoczniemy spoty 2011 :cool1:

Opublikowano

no to jak...spot poniedziałek ??? :gwizdanie:

oficjalnie rozpoczniemy spoty 2011 :cool1:

No pasowalo by chyba :kox: Jak tylko bede to bede :naughty:

Opublikowano
  • Autor

będę na 100% tylko nie koniecznie autem-może uda się oddać furę do mechanika w sprawie ogrzewania :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:

Opublikowano

witam wszystkich w 2011 roku :) jak bedzie jutro spocik to bede na pewno tylko z pislizgiem kolo 20:15 :)

byłem u znajomego wczoraj w garazu bo kupil sobie audi i chcial sie pochwalic i znalazlem na polce zrupieciami cos takiego

http://allegro.pl/audi-a3-a4-s3-s4-rs4-s-line-dsg-kierownica-scieta-i1380473631.html

no moze nie do konca tak wyglada ale ma łopatki do multitronika i te wszystkie guziczki multifunkcyjne i moze ktos chce kupic bo sie kurzy i marnuje cena 300 zł i pewnie da sie cos utargowac :)

Opublikowano

A do mnie bedzie pasowac bo mi sie bardzo podoba :kox: Przywiez w poniedzialek na spota to ja ogladne :naughty: