pawelwor Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 Napiszcie proszę od czego są te wtyki 1. w komorze silnika (wtyczka czujnika temparatury oleju) 2. pod dmuchawą (wtyczka ABS) 3. lusterko (el. sterowane i składane) ( ??? ) 4. zamek klapy bagażnika ( ??? )
adi_si Opublikowano 4 Września 2009 Opublikowano 4 Września 2009 3. podgrzewanie lusterka 4. wlacznik otwarcia klapy
pawelwor Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 W tle widać wiszące na przewodach od podgrzewania lusterko, także to nie to. Co do 4. to masz na myśli wskazanie na fisie, czy lampki? fisu nie mam. Zauważyłem też niepodpiętą kostę okrągłą w drzwiach pasażera (w innych nie wiem, nie sprawdzałem), to może być od tego?
pawelwor Opublikowano 4 Września 2009 Autor Opublikowano 4 Września 2009 Ja nie widzę zdjęć Klikałeś w linka?
franc8 Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 nie otwierają się, chyba złe linki wstawiłeś
pawelwor Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Dobrze, skoro adi widział Jak tak nie wchodzą to przez profil spróbujcie http://gawelgdz.fotosik.pl/
lukaszdl Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 1 jest to wtyczka od temperatury oleju 2 jest to wtyczka od ABS
pawelwor Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 Rozumiem, że ta biała jest od temperatury oleju, a ta czarna (zaznaczone na czerwono)?? U mnie nei jest podłączona i nie widzę nigdzie wejścia żeby to gdzieś podłączyć... Obie ogólnie wychodzą z jednego grubszego przewodu
lukaszdl Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 chodzi mi o to czarno zaznaczono na czerwono jeśli nie masz w liczniku wskaźnika od temperatury oleju to nie będziesz miał jej gdzie wpiąć
pawelwor Opublikowano 5 Września 2009 Autor Opublikowano 5 Września 2009 No nie mam, a chciałbym mieć Da się gdzieś (gdzie?) ten czujnik "dodać" ?
leoncjo Opublikowano 5 Września 2009 Opublikowano 5 Września 2009 Czujnik dostaniesz wszędzie....ASO, szrot...itp. Tyko po co ?? Jeżeli nie masz zegarów ze wskażnikiem ładowania i temp. oleju a co za tym idzie FIS-a lub prostego kompa to nawet jak podepniesz czujnik to i tak nie będziesz miał gdzie sprawdzić temp. oleju . Pozdrawiam
pawelwor Opublikowano 6 Września 2009 Autor Opublikowano 6 Września 2009 to nie problem zmienic zegary, raz juz miałem z fisem ale sie okazalo ze walniety wyswietlacz.. Bardziej mnie interesuje, czy jest miejsce gdzieś na ten czujnik :gwizdanie:
leoncjo Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 Jest....jak dobrze poogladasz jest wolny gwint w chłodniczce oleju (w okolicy filtra oleju).
pawelwor Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 To jest to miejsce, w którym teraz mam jakąś śrubę typu ampul? dodane zdjęcie: ZDJĘCIE Czujnik ma być dwu-wtykowy czy jedno-wtykowy? Na allegro widziałem też jakieś kolory (niebieski, żółty, biały). O co z tym chodzi? Jeszcze chciałbym się dowiedzieć o te wtyczki w bagażniku (na zdjęciu) i drzwiach (okrągła), czy to dzięki nim podawany jest sygnał do fisa o otwarciu drzwi, czy jakiegoś alarmu? [br]Dopisany: 07 Wrzesień 2009, 16:40_________________________________________________Co do lusterka to czy ta wtyka nie jest od tej funkcji fotochromatycznej (czy jakoś tak?). W moim modelu było coś takiego montowane?
Rekomendowane odpowiedzi