Maxito Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 witam szukam kogoś kto ma mapę polski na cd z 2009 do małej navi zmieniarkę do nawi mam w bagażniku obok drążka z ham ręcznego mam sterowanie za bardzo też nie wiem jaki to model nawigacji wię opisuje szczegóły może to komuś pomoże ze wszelkie info txn
wrclaguna Opublikowano 6 Września 2009 Opublikowano 6 Września 2009 pewnie masz DX ... jakis gosc ma gdzies w TROJMIESCIE takie mapki szukaj na ALLEGRO
dioniz Opublikowano 11 Września 2009 Opublikowano 11 Września 2009 Mapa do nawigacji w systemie DX - Polska i Czechy na rok 2008/2009 - proponuję poszukać przez google...
pav7 Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Oczywista sprawa google pomogą bez problemu wpisz coś takiego Blaupunkt.Teleatlas.Major.Roads.of.Europe.DX.2009-2010.GERMAN-Substance i poszukaj opisu jak to nagrać dasz radę .. [br]Dopisany: 12 Wrzesień 2009, 17:04_________________________________________________Ja miałem nawet z polskim lektorem ..
NUTI Opublikowano 12 Września 2009 Opublikowano 12 Września 2009 Tak jak koledzy piszą jest tego mnóstwo nawet na polskich forach. Dołączają niektórzy od razu Clone CD z gotowym profilem do wypalania mapy. Powodzonka
Andrzej K Opublikowano 13 Października 2009 Opublikowano 13 Października 2009 I jak Ci poszło z tą nawigacją? Masz mapę Polski i polskiego lektora? Też chciałbym to mieć u siebie
Rekomendowane odpowiedzi