johnybravo Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Witam wszystkich forumowiczów :biggrin: .Oto przedstawiam wam moją audiczke w zajefajnym kolerze ceglastym .Co do zmian wizualnych to zmieniłem lampki przednie oczywiście na Valeo i tylko takie polecam {wyglądają zabójczo} ,myslę zeby jeszcze wrzucić z tyłu LED-y, ale jeszcze pożyjemy obaczymy . Pozdrawiam No dobra czas najwyższy na nowe foty A więc furkę mam juz ponad 2 latka , i cały czas staram się conieco pozmieniać w niej , czy na dobre mi to wychodzi ??? mam nadzieję ze tak Co do zmian jakie dokonałem to: -soczewki Valeo + xenon 6000 -tylnie lampy led -niedawno wrzuciłem felunki za dobra kase wyrwane -17 ''od a8 -kierunki boczne białe Planowane zmiany hmmm: -chyba polerka felg na lustro -obniżyc -30 -sprzedac i kupić b5fl haah hmmm co tu więcej , to chyba tyle ;a noo fotki słabe przez moją hu..owa cyfrówkie
rady85 Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 no teraz jest GIT Ladny ten przodzik:) ale fele bym wieksze zalozyl:) ale to tylko moje skromne zdanie:)
johnybravo Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 Pstryknołem troszke lepszych zdjęc .nie jest taka straszna :twisted: .pozdro.
stanlej Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 no ładny wozik:) wkoncu obczaje jak beda te lampy grały z audusia w tym kolorku:) bajer naprawde ładnie wyglada:) ps. teraz tylko sie pochwal gdzie zakupiłes i ile dałes za swiatełka??
johnybravo Opublikowano 2 Maja 2007 Autor Opublikowano 2 Maja 2007 lampki sa nowe a dałem za nie 1000 zł , kupywałem w sklepie. Polecam każdemu ori.Valeo. ps.do szczescia brakuje mi tylko 17'
Gość rob Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 miunia w sadzie :biggrin: zawias i większe fele
Norbi TDI Opublikowano 2 Maja 2007 Opublikowano 2 Maja 2007 Fajna fajna ale jakoś fotki z tyłem nie pokazałeś
Gość spedyt Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Ładna A4, ładne lampki, przydałyby się większe felgi
Dibo Opublikowano 3 Maja 2007 Opublikowano 3 Maja 2007 Ładna. Sam kiedyś polowałem na ten kolor ale nie udalo się :confused: Większy felunek i będzie ładniutka
johnybravo Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 wrzuciłem nowe fotki ,wiec zapraszam do oceny. [br]Dopisany: 16 Listopad 2008, 19:11_________________________________________________fotosy na 1 stronie
rafalekx Opublikowano 16 Listopada 2008 Opublikowano 16 Listopada 2008 Felunek to chyba 17''? jest super Podoba mi sie ten wzór w 16'' jest ładny a w 17'' jest lampki supcio, tak jak trzeba, no może te ledy na tyłku nie teges, mogłeś te podobne do lifta kupić... Ogólnie ładniutka A4ka
johnybravo Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Opublikowano 16 Listopada 2008 wiesz myslałem o poliftowych ale z tym kolorem nadwozia by sie wszystko zlewało, zadowolony jestem z tych Ledów.
Rekomendowane odpowiedzi