Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Kurs euro - prognozy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mamy na forum jakiegoś wróżbite, albo kogoś kto wróży z fusów, ludziska spadnie troche euro,mam dobrego klienta na auto dobrze płaci,nieprzygotowany troche jestem na wymiane auta,wiadomo o co chodzi i niebardzo wiem czy jest sens. :gwizdanie:

Opublikowano

Pojdzie do gory :rolleyes:

Opublikowano

do góry

Opublikowano

na pewno pójdzie do góry :wink4:

ja obstawiam że koniec września będzie już na poziomie 4.5 czyli tak jak przed wakacjami :good:

do końca roku będzie 5zł za 1 euro :naughty: mam nadzieję :decayed:

Opublikowano

na pewno pójdzie do góry :wink4:

ja obstawiam że koniec września będzie już na poziomie 4.5 czyli tak jak przed wakacjami :good:

do końca roku będzie 5zł za 1 euro :naughty: mam nadzieję :decayed:

zapomnij :gwizdanie:
Opublikowano

Też bym tak chciał :evil:

Skąd wiesz takie rzeczy, chyba nie wróżysz z kart? :)

dla mnie możesz wróżyć z kart, bo siedze i nie wiem co robić.przed chwilą klient dzwonił i nie odebrałem,jest tak napalony że spokoju mi nie daje.tak na odczepnego powiedziałem mu 47tyś a on że ok.stan auta mam ogólnie ok, nawet bardziej niż ok,tylko lekki golasek taki sobie standardzik :mysli:
Opublikowano

założył bym się o dobrą flaszkę :przebiegly:

Opublikowano

Raczej bedzie sie utrzymywalo przy 4 zl, nizej nie zejdzie, przynajmniej do konca roku. (wyczytalem gdzies w artykule)

Opublikowano

poniżej 4zł nie zejdzie na pewno... a na jesieni w pełni będzie ok. 4.5zł spokojnie :wink4:

Opublikowano

przy naszej 52 mld :dziura: na pewno spaść nie spadnie

Opublikowano

3,80 za euro juz wkrótce :cool:

Opublikowano

pod koniec roku na poziomie 3.6, $ na poziomie 2.6

Opublikowano

zgadzam sie :decayed:
Opublikowano

Akurat bacznie śledzę temat kursów ponieważ mam firmę która zajmuje się importem :wink4: Dlatego kurs euro jest dla mnie bardzo ważny.

To jak będzie pod koniec roku nawet najwięksi eksperci nie wiedzą.... wszystko to jest wróżenie z fusów. Jeżeli ja mam powróżyć to na pewno nie będzie już takich skoków do góry jakie były pod koniec zeszłego roku (w październiku w ciągu trzech dni z 3.5 na 3.9 podskoczło). Będzie to raczej stabilizacja z niewielką tendencją spadkową. Myślę, że do końca roku na stałe zawita poniżej 4.0 i potem dalej powoli w dół, za rok o tej porze 3.6-3.7 jest spokojnie osiągalne.

Opublikowano

zgadzam sie :decayed:

Bez przesady panowie, ale pomarzyc kazdemu wolno :wink4:

Opublikowano

tak tak tak... :naughty:

ja tam w to nie wierzę i biorąc pod uwagę to jak złoty jest teraz mocny w stosunku do "naszej" inflacji to chwila moment i euro zacznie się wzbijać :przebiegly::decayed:

Opublikowano

tak tak tak... :naughty:

ja tam w to nie wierzę i biorąc pod uwagę to jak złoty jest teraz mocny w stosunku do "naszej" inflacji to chwila moment i euro zacznie się wzbijać :przebiegly::decayed:

tak tak a szczególnie teraz jak dziesiątki tys polaków wraca z wysp i nie tylko z powodu recesji i bedą wymieniać te gówniane pieniądze :tongue4:
Opublikowano

Co do kursu euro to teraz moze mu zaszkodzić tylko ogłoszenie że dziura budżetowa wyniesie ponad 54 mld.