Kozi Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 Tak to się prezentuje: Załączam poniżej wykresik: Czekam na komentarze:)
Rogalotti Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 W Twoim podpisie z 7 sierpnia nic nie wspominasz o wewnętrznych doznaniach :> Jak sie jezdzi ?
KENOiX Opublikowano 8 Września 2009 Opublikowano 8 Września 2009 mało bo chyba tylko dmuchawka wymieniona...
Kozi Opublikowano 8 Września 2009 Autor Opublikowano 8 Września 2009 Tak, dmuchawka oraz brak kata. Wrażenia z jazdy? DUŻY kop od dołu i tak trwa i trwa... aż nagle czerwone pole i tylko ten kolor na obrotomierzu skłania do zmiany biegu, no i tu niespodzianka. Bum i znów mamy więcej mocy. Ciągnie aż miło. no dobra, trochę mnie poniosło... ale jeździ się elastycznie i cały czas z zapasem mocy. Ostatnio z pod świateł 2,5 B5 dostało lanie
Jarol Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 Dlaczego zmieniłeś turbo z AWX na BRD?? Lepszy wymik mogłeś uzyskać wymieniają wtryski na 216 bo to nie turbo cie ograniczało. Turbo z AWX jak najbardziej wystarczy do AFN jeśli nie masz zamiaru wymieniać pompy na 11mm. Po za tym BRD jest gorsza z dołu od AWX więc według mnie taka wymiana była bez sensu.
sokolnh Opublikowano 9 Września 2009 Opublikowano 9 Września 2009 troche niekonsekwetnie zrobiona modyfikacja ale mam nadzieje ze pojawi sie pompa 11 i 230 - tki
Kozi Opublikowano 9 Września 2009 Autor Opublikowano 9 Września 2009 Taka kolejność była podyktowana padem turba od AWX.
Rekomendowane odpowiedzi