Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Aluminiowe lusterka oba duze - gdzie dostac?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdzie moge kupic aluminiowe lusterka do A4 B5 ale oba duze. Mam w tej chwili aluminiowe ale prawe jest male. Szukam prawego duzego. Wiem ze robili takie np. na Wielka Brytanie, ale czy w Polsce mozna takie dostac, no i oczywiscie jaka cena? :audi::a4fan::quattro:

Opublikowano

Zeby prawe duze bylo to musisz trafic na jakies auto z WB do rozbiórki. Inaczej chyba nie kupisz.

Opublikowano

Przecież ładowali pełnowymiarowe prawe lusterko od któregoś liftu, więc powinno dać siękup0ić, trzeba szukać na allegro i na szrotach gdzie jest jakieś a4 na części..

[ Dodano: 03-05-2007, 11:21 ]

No i nie myliłem sie, zgodnie z tym :

http://www.vagmag.com/B5AudiA4/

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zapytaj w tej firmie. Mają duży wybór obudów na lusteka. Sam u nich kupowałem

http://www.hansauto.pl/

Opublikowano

Na allegro powinno sie cos znalezc ewentualnie ebay

Opublikowano
  • Autor

Wlasnie jestem w U.K. i bede mial okazje poszukac sobie tego lustereczka :evil: Dostalem tez zlecenie od znajomych wiec im tez przywioze bo u nas jednak trudno takie dostac a jak juz sa to za duza kase :grin:

Opublikowano

Ja takie mam w aucie i z kolei mam problem z dostaniem chromowej nakladki na symetryczne :(

Opublikowano
  • Autor

z kolei mam problem z dostaniem chromowej nakladki na symetryczne :(

Mozna takie bez problemu kupic na ebay.uk i to w naprawde przystepnych cenach :a4fan:

Opublikowano

koledzy, nie mieszajcie pojęć

a) nakładki na lusterka chrom (a4 94-99) z carpointa (60zł) są tylko w wersji asymetrycznej

B) identycznie sprawa wygląda z lusterkami po lifcie (99>), wówczas tylko nakładki wellstara (139zł)

nikt nie produkuje nakładek na dwa duże lusterka !!

z kolei obudowy in.pro (290zł) są dostępne zarówno do wersji przed i po liftingu oraz w wersji asymetrycznej lub symetrycznej (4 rodzaje + 5 wersja pasująca do a4 b6/b7)

--------------------------------------------------

jeśli ktoś chce CHROMOWANE dwa duże lusterka to rozwiązanie jest tylko jedno (tak jak ja to zrobiłem :)) kupić lusterko od pasażera z UK i do tego obudowy in.pro symetryczne

a jeśli ktoś chce ALUMINIOWE dwa duże lusterka (matowe oryginał od s4) to tylko giełda albo ASO pozostaje, alu różni się znacznie od chromu z in.pro

osobiście ja wolę chrom, pomijając że to rozwiązanie jest tańsze to bardziej pasuje do grilla S4 (który ma b dużo chromu) a poza tym ori lusterka alu kradną niemiłosiernie bo to rarytas

Opublikowano
  • Autor

Mi generalnie chodzi o prawe duze bo w chwili obecnej mam aluminiowe, tyle ze asymetryczne. Potrzebuje albo calego lusterka aluminiowego albo samej obudowy, bo samo lusterko wytargalem juz na szrocie w U.K. :quattro:

Opublikowano

obudowy aluminiowej nie da się kupić osobno, albo kompletne lusterko aluminiowe w używce od jakiegoś s4 albo nowe w ASO :)

chyba że mylisz aluminium z chromowanymi obudowami z in.pro...

Opublikowano

malcolm25 jak chcesz prawą in.pro to pisz do tego gościa (po warunkiem że pasuje od B6) :

http://www.allegro.pl/item195741412_sprzedam_obudowy_lusterek_audi_s4_i_s6.html

myślał że ma oryginalne S4 ale jak przyszły do mnie to go wyprowadziłem z błędu i mu je odesłałem także napisz do niego czy ma prawą obudowę (i zapytaj czy wszystkie zatrzaski całe bo ja już nie pamiętam) i zapytaj za ile odda (powinien oddać za grosze, możesz powiedzieć że jesteś koleszką gościa któremu wysłał te obudowy), on ma też 2 obudowy in.pro z S6 2006 roku z kierunkiem (czy tam z lampką oświetlającą po otwarciu drzwi) w lusterku, z resztą masz tu mój post i sobie przeczytaj o tych obudowach... :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?action=post;msg=145770;topic=10525.0;sesc=9220865b08bb2a8a8f4ea1fccdad7479

Opublikowano
  • Autor

chyba że mylisz aluminium z chromowanymi obudowami z in.pro...

Nie nie myle, mam aluminiowe matowe w twj chwili tyle ze asymetryczne.

Dzieki alavaroalavaro78, tylko czy beda pasic do mnie bo ja mam :a4fan: B5?