Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Strefa Śmiechu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 18,4 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatnia odpowiedź

Najlepsi użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pewne amerykanskie malzenstwo, w ktorym mezczyzna nie mogl niestety miec dzieci, postanowilo skorzystac z uslug tzw. zastepczego ojca. Po dokonaniu wszelkich niezbednych ustalen i formalnosci malzonek wyszedl na golfa, zostawiajac zone w oczekiwaniu na przybycie specjalisty. Przypadek sprawil, ze w tym samym dniu w miasteczku zjawil sie objazdowy fotograf, specjalizujacy sie w zdjeciach dzieci. Zadzwonil do drzwi w nadziei na zarobek.

- Dzien dobry, madame, ja jestem...

- Alez wiem, oczekiwalam pana - odpowiada kobieta i prowadzi go do srodka.

- Ooo, doprawdy? - zdziwil sie fotograf. - Ja, widzi pani, specjalizuje sie w dzieciach...

- Wspaniale, wlasnie o to chodzilo mezowi i mnie. - mowi kobieta i po chwili pyta sploniona z emocji: - To gdzie zaczniemy?

- No coz - odpowiada fotograf - mysle, ze moze pani zdac sie zupelnie na mnie. Mam duze doswiadczenie. Z reguly zaczynam w kapieli, tak ze dwa - trzy razy, pozniej zwykle ze dwie pozycje na kanapie, w fotelu i z pewnoscia pare w lozku. Nieraz doskonale efekty osiaga sie na dywanie w salonie... Naprawde mozna sie wyluzowac...

- Dywan w salonie... - Mysli kobieta. - Nic dziwnego, ze mnie i Harryemu nic nie wychodzilo...

- Droga pani, nie moge gwarantowac, ze kazde bedzie udane. - kontynuuje fotograf. - Ale jezeli wyprobuje sie kilkanascie pozycji, jezeli strzele z szesciu - siedmiu roznych katow, wowczas jestem pewien, ze bedzie pani zadowolona z rezultatu...

Kobieta z wrazenia zaczela wachlowac sie gazeta, a facet nawija dalej:

- Musi sie pani rowniez liczyc z tym, ze w tym zawodzie, podczas roboty, czlowiek caly czas jest w ruchu. Krece sie tu i tam, wchodze i wychodze nieraz kilkanascie razy w ciagu minuty, ale prosze mi wierzyc, ze rezultaty mojej pracy rzadko zawodza oczekiwania...

Kobieta usiadla przy otwartym oknie, spocona z wrazenia...

- Ha! A zeby pani widziala, jak wspaniale wyszly mi pewne blizniaki! Zwlaszcza biorac pod uwage trudnosci, jakie ich matka robila mi przy wspolpracy...

- Taka byla trudna? - spytala mdlejacym glosem kobieta.

- Straszliwie... Zeby uczciwie zrobic robote, musielismy pojsc do parku. Ale byl cyrk! Ludzie tloczyli sie dookola ze wszystkich stron, zeby zobaczyc mnie w akcji... TRZY GODZINY! Prosze sobie tylko wyobrazic: TRZY GODZINY ciezkiej fizycznej pracy! Matka caly czas sie darla i jeczala tak glosno, ze z trudem moglem sie skoncentrowac. W koncu musialem sie spieszyc, bo zaczynalo sie robic ciemno. Ale naprawde sie wkurzylem, kiedy wiewiorki zaczely mi obgryzac sprzet...

- Sprzet... - glos kobiety byl ledwo slyszalny. - Chce pan powiedziec, ze wiewiorki naprawde obgryzly panu... khem.. sprzet..?

- Hehehe, a skadze, polamalyby sobie zeby, twardy jest jak hartowana stal... No coz, jestem gotow, rozstawie tylko statyw i mozemy sie zabierac do roboty.

- STATYW ?

- No a jakze, musze na czyms oprzec te armate, za ciezka jest, zeby ja stale nosic... Prosze pani! Prosze pani!!! Jasna cholera, ZEMDLALA!!!!

Opublikowano
polski student i polski hit :)
Opublikowano
Opublikowano

PABLO jeszcze raz powtórzysz się to Ci kropka zasadzę za zamęt, czytaj trochę, a nie tylko paplasz co Ci najdzie na klawiaturę

Opublikowano
PABLO jeszcze raz powtórzysz się to Ci kropka zasadzę za zamęt, czytaj trochę, a nie tylko paplasz co Ci najdzie na klawiaturę

nie przesadzaj :facepalm: ile ma stron oglądać wstecz? cały wątek może, zeby zobaczyć czy jakiś filmik/dowcip był? śmiech na sali

żeby nie było OT

Opublikowano

śmiechowe.... nie mogę się doczekać :D

Opublikowano

nie przesadzaj :facepalm: ile ma stron oglądać wstecz? cały wątek może, zeby zobaczyć czy jakiś filmik/dowcip był? śmiech na sali

Jak już wlazłeś między wódkę a zakąskę to po pierwsze jak ktoś śledzi na bieżąco(szczególnie on gdzie go pełno) to wie kiedy było i nie ma powtarzania po drugie jak cofnie sie 2-3 strony do tyłu to się nic nikomu nie stanie.

PS. za***isty filmik tylko nie każdy włada tym językiem ale co tam aby wstawić :facepalm:

Opublikowano

Jak już wlazłeś między wódkę a zakąskę to po pierwsze jak ktoś śledzi na bieżąco(szczególnie on gdzie go pełno) to wie kiedy było i nie ma powtarzania po drugie jak cofnie sie 2-3 strony do tyłu to się nic nikomu nie stanie.

PS. za***isty filmik tylko nie każdy włada tym językiem ale co tam aby wstawić :facepalm:

tym językiem posługuje się większość świata lub chociaż go rozumie :wink: może czas się doszkolić :whistling: EOT kolego "moderatorze"

tym razem z napisami

Opublikowano

Chudi:shock3: patrzyłem dokładnie 3 strony do tyłu i nie widziałem tego (jeśli faktycznie było na poprzednich stronach to wybacz:rolleyes:), tym bardziej że wyżej pierwszy raz się pomyliłem co Bieniek zauważył.

Mi tego nie musisz mówić bo sam to kontroluję przecież :naughty:

Dokładnie sprawdziłem 20 ostatnich stron (do początku lutego) i nigdzie tego nie ma co wrzuciłem wyżej, przy okazji poprawiłem swoje obrazki które na nowym forum nie pokazuje w starszym kodzie.. Także chudi coś nie teges z tym zastrzeżeniem do mnie.

Tak więc ea8b3f14b40a8ee7ff3999b2a6bfaf02.jpg:decayed:

Opublikowano

Chudi:shock3: patrzyłem dokładnie 3 strony do tyłu i nie widziałem tego (jeśli faktycznie było na poprzednich stronach to wybacz:rolleyes:), tym bardziej że wyżej pierwszy raz się pomyliłem co Bieniek zauważył.

Mi tego nie musisz mówić bo sam to kontroluję przecież :naughty:

Dokładnie sprawdziłem 20 ostatnich stron (do początku lutego) i nigdzie tego nie ma co wrzuciłem wyżej, przy okazji poprawiłem swoje obrazki które na nowym forum nie pokazuje w starszym kodzie.. Także chudi coś nie teges z tym zastrzeżeniem do mnie.

Tak więc http://dajlajka.pl/obrazki/ea8b3f14b40a8ee7ff3999b2a6bfaf02.jpg :decayed:

Chyba ja Ci wpierdolę :whip2: patrz -> http://a4-klub.pl/showthread.php?5-Strefa-%A6miechu&p=2759113&viewfull=1#post2759113 pięć stron w tył i co Ty na to :stupid2:następnym razem upewnij się na 100% jeśli chcesz ripostować :grin:

Opublikowano

:grin:

Ja lookałem na filmiki z YT :decayed:

Ale przeglądając ostatnie 20 stron to w cholerę się powtarza różnych linków/filmików masakra :facepalm:

Jak by nie było to tego linka co dałeś, nie zauważyłem wtedy :grin: Bo taka para z pewnością wszystkim zostanie w pamięci :polew:

Przynajmniej riposta nie była zła :decayed:

Dodam na wytłumaczenie acad15ec3ddeafba998468f52df2977a.jpg:grin:

Opublikowano

1336473752_by_stonek90.jpg?1336473752

1336844150_by_Logotypes_500.jpg

Opublikowano

06874bd911e241a4med.jpg

:polew:

Opublikowano
0_0_0_1162485928_middle.jpg
Opublikowano

Zostawienie takiej drogi to jedno, a druga sprawa to polscy kierowcy. Nikt tam nie jechał 40km/h Koniec ograniczenia jest dopiero za uskokiem...