Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Panowie nikt nie chce na zlot jechać? Są jeszcze wolne miejsca, a jakby co to można się ze mną zabrać.

Z tego co słyszałem to bezpieczniej byłoby PKS'em niż na fotelu pasażera ,z Tobą za kierownicą :evil2:. :cool1: :gwizdanie:

Mówią tak wszyscy co Cię znają więc pewnie sam pojedziesz bo ludziska się będą bali o swoje serducha :polew: :polew: :polew:.

Bez urazy ale coś w tym musi być skoro kilka osób mówi to samo :oczko:.

Opublikowano

Panowie nikt nie chce na zlot jechać? Są jeszcze wolne miejsca, a jakby co to można się ze mną zabrać.

Z tego co słyszałem to bezpieczniej byłoby PKS'em niż na fotelu pasażera ,z Tobą za kierownicą :evil2:. :cool1: :gwizdanie:

Mówią tak wszyscy co Cię znają więc pewnie sam pojedziesz bo ludziska się będą bali o swoje serducha :polew: :polew: :polew:.

Bez urazy ale coś w tym musi być skoro kilka osób mówi to samo :oczko:.

huuuj z serduchem ... ja sie boje ze galke skrzyni biegow pomyli z moim kolanem albo czym innym co gorsza :D:polew: :polew: :polew:

czolem :hi:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 07:00_________________________________________________lokajcie do wnetrza :polew: :polew: :polew:

http://otomoto.pl/bmw-635-d-C12637660.html

Opublikowano

ładne dywaniki :polew: :polew:

Opublikowano

Wcale nie widać, że auto od turasa... :naughty::polew:

Opublikowano

dywaniki mega ... chyba sobie takimi obszyje fotele :D i boczki drzwi

Opublikowano
:hi: :hi: :hi: heluł z rana
Opublikowano

Siemka :hi:

Opublikowano

no i wiadomo co się podziało. Zerwało okłądziny ze sprzęgła. Ale dwumas też już by długo nie pociągnął bo jest "przeciągnięty".

Pare fotek na szybko:

d2.jpg

d3.jpg

d4.jpg

d1.jpg

Opublikowano

no i wiadomo co się podziało. Zerwało okłądziny ze sprzęgła. Ale dwumas też już by długo nie pociągnął bo jest "przeciągnięty".

Pare fotek na szybko:

d2.jpg

d3.jpg

d4.jpg

d1.jpg

Siemian za chwile to chyba nie będzie w tym aucie części, której byś nie wymieniał... :gwizdanie:

Opublikowano

Pare fotek na szybko:

d2.jpg

d3.jpg

d4.jpg

d1.jpg

Siemian za chwile to chyba nie będzie w tym aucie części, której byś nie wymieniał... :gwizdanie:

pewnie tak... Przebieg robi swoje... Wydaje mi się że po 230 tys. km sprzęgło miało prawo się sypnąć

Opublikowano

Pare fotek na szybko:

d2.jpg

d3.jpg

d4.jpg

d1.jpg

pewnie tak... Przebieg robi swoje... Wydaje mi się że po 230 tys. km sprzęgło miało prawo się sypnąć

a gdzie to robisz jak Wojtka ni e ma??
Opublikowano

no u niego. Przecież został mały i ten drugi :)

Opublikowano

:hi:

Już po wakacjach ;( Pogoda barowa :decayed:

Za to przywitała mnie koperta, a w środku:

669e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Teren zabudowany jak chu.j :wallbash: Dobrze, że twarzy dobrze nie widać, bo coś mi się wydaje, że to będzie musiało obyć się bez punktów bo na 10 sobie nie moge pozwolić :gwizdanie: j**ane chu.jki ze SM.

Do kazdego auta od razu montowałem CB a tutaj zawsze są jakieś pilniejsze wydatki. :wallbash: to teraz mam :wallbash:

Opublikowano

Naucz się jeździć SIEMIAN !!! :kox: :kox: :kox::polew: :polew: :polew:

Opublikowano

ile miałeś?

Ja już mam autko. Chłopaki chyba coś zle wydech przykręcili bo coś się głośniej zrobiło... :mysli: :mysli:

Ogólnie dużo mniej telepie na postoju, nie ma takiego metalicznego harkotu i jest git..

....a i nawet biegi się da zmieniać :decayed: :decayed: :naughty:

Opublikowano

115 / 50 - pisze na zdjęciu przecież zawsze ... :tongue4:

Opublikowano

o ja ślepy.... :polew:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 18:11_________________________________________________

pisze na zdjęciu przecież zawsze ... :tongue4:

nie wiem. Nigdy jeszcze zdjęcia nie dostałem