Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Głupi zawsze ma szczęście. :kox::naughty::decayed::polew:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

:hi:

Już po wakacjach ;( Pogoda barowa :decayed:

Za to przywitała mnie koperta, a w środku:

669e.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Teren zabudowany jak chu.j :wallbash: Dobrze, że twarzy dobrze nie widać, bo coś mi się wydaje, że to będzie musiało obyć się bez punktów bo na 10 sobie nie moge pozwolić :gwizdanie: j**ane chu.jki ze SM.

Do kazdego auta od razu montowałem CB a tutaj zawsze są jakieś pilniejsze wydatki. :wallbash: to teraz mam :wallbash:

z tego co wiem to jak są dwa auta na fotce to się trzeba odwoływać i jest wielka szansa wygranej sprawy :)[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 18:38_________________________________________________a tak wogole to Ty jedziesz lewym czy prawym pasem? :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:[br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 18:39_________________________________________________18.03 masz wakacje? :mysli:

Opublikowano

Widocznie jakaś zaległa. Z wakacji przyjdzie na święta... :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

siemian ale zes rozkurwil sprzeglo :D:good: te rozpieprze ci jeszcze dach mlotkiem i bedziesz mial komplet w aucie wymieniony ... wszystko !!!!!!!! :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

sprzęgiełko już nowe siedzi i autko śmiga na szczęscie :decayed: :decayed:

Opublikowano

z tego co wiem to jak są dwa auta na fotce to się trzeba odwoływać i jest wielka szansa wygranej sprawy :)

jaśniej? :mysli: Może jakbym akurat jechał dokładnie obok niego to tak, ale tutaj marnie to widzę :no:

a tak wogole to Ty jedziesz lewym czy prawym pasem? :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

I prawym i lewym :kox: Pewnie wyprzedzałem tego busika :wink4:

18.03 masz wakacje?

Napisałem, że jak wróciłem to czekała na mnie koperta na przywitanie :gwizdanie: Z wakacji przyjdzie na święta w grudniu jak bakuś wspomniał :gwizdanie: c**jki ze SM widocznie nie wyrabiają z obrabianiem fotek bo 3 tygodnie temu też dostałem z marca fotkę... Stawiają trójnóg na jakimś zadupiu gdzie stoi jedna stodoła, same pola dookoła, byle jest tabliczka teren zabudowany i łapią każdego kto ich nie zauważy nawet "emerytów" :thumbdown::disgust:

Opublikowano
  • Autor

No mnie też spotkało dziś to wątpliwe szczęście -dostałem z Pszczyny fotkę z 16.03.2010

90/50 w zabudowanym gdzieś :gwizdanie:.

Masakra :wallbash: autko ma fotkę zrobioną od tyłu ,kierowcy ni ma na focie-może coś pokombinuję ,że nie wiem ,kto w tym dniu prowadził moje wozidełko. :gwizdanie: :wink4:

Opublikowano

czolem panienki :hi:

Opublikowano
:hi: bry bry
Opublikowano
  • Autor
Opublikowano

No mnie też spotkało dziś to wątpliwe szczęście -dostałem z Pszczyny fotkę z 16.03.2010

Masakra :wallbash: autko ma fotkę zrobioną od tyłu ,kierowcy ni ma na focie-może coś pokombinuję ,że nie wiem ,kto w tym dniu prowadził moje wozidełko. :gwizdanie: :wink4:

Z tyłu to masz easy.... też dostałem taką fotkę jakieś 2 tygodnie temu i też zrobioną 16.03 :naughty: Na tej drodze w stronę Jankowic Cię pstrykneli? :decayed: Powiesz, że z powodu odległego terminu nie pamiętasz kto prowadził i nawet nie będą drążyć tematu :good: Mandat bez punktów będzie. Masz szczęście, że 90/50 bo 1km/h więce i masz widełki wyżej...

Opublikowano
:hi: siema rajdowcy :>
Opublikowano

potrzebuje oferty dobrych A4 B5 w dieselu na sprzedaż mogą być też passaty jesli ktos cos wie pisac :>

Opublikowano

potrzebuje oferty dobrych A4 B5 w dieselu na sprzedaż mogą być też passaty jesli ktos cos wie pisac :>

Tak się składa, że kumpel ma sprowadzoną B5 2000r. 1.9TDI czarny metalic, jeden właściciel. A wczoraj przywiózł passata w dieslu ale jeszcze go nie widziałem.

Opublikowano

Tak się składa, że kumpel ma sprowadzoną B5 2000r. 1.9TDI czarny metalic, jeden właściciel. A wczoraj przywiózł passata w dieslu ale jeszcze go nie widziałem.

zarzuć jakimś linkiem lub fotkami jesli masz, a jak bedziesz coś wiecej o tym passacie wiedział to pisz :)

Opublikowano

Hej Pany!

Mógłby mi ktoś wy-Etkować numer króćca (kołnierza) przewodu płynu chłodzącego czy jak się to tam nazywa...do AFN 1998

Chodzi mi o to, co jest w miejscu zaznaczonym na obrazku (pod tymi rurkami;) :

20090416470.jpg

jak potrzeba to mój VIN: WAUZZZ8DZWA188312

bo mi cieknie, a podobno TOPRAN'a się nie opłaca kupować, wiec muszę szukać w ASO, a zanim im wytłumaczę to lepiej numerem im zasadzić...

Dozgonna wdzięczność w zamian ;)

pozdro

ps. to nie mój silnik, więc nie piszcie, że mam brudny ;) zdjęcie zapożyczone z neta :D

Opublikowano
  • Autor

Z tyłu to masz easy.... też dostałem taką fotkę jakieś 2 tygodnie temu i też zrobioną 16.03 :naughty: Na tej drodze w stronę Jankowic Cię pstrykneli? :decayed: Powiesz, że z powodu odległego terminu nie pamiętasz kto prowadził i nawet nie będą drążyć tematu :good: Mandat bez punktów będzie. Masz szczęście, że 90/50 bo 1km/h więce i masz widełki wyżej...

Dzięki za słowa otuchy :notworthy:

:hi: :hi:

na pkt. się ścigacie :naughty:

Broń Cię Panie Boże :decayed: :decayed: :decayed:

ps. to nie mój silnik, więc nie piszcie, że mam brudny ;) zdjęcie zapożyczone z neta :D

Strasznie brudny ten silnik na focie ,którą ściągnąłeś z neta

:nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie: :wink4: