Seski Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Opublikowano 16 Sierpnia 2010 zapraszam na małego spota "ogólnośląskiego" więcej info w linku: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=153777.0
Arturoo Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 16 Sierpnia 2010 Panowie nikt nie chce na zlot jechać? Są jeszcze wolne miejsca, a jakby co to można się ze mną zabrać. Z tego co słyszałem to bezpieczniej byłoby PKS'em niż na fotelu pasażera ,z Tobą za kierownicą . :gwizdanie: Mówią tak wszyscy co Cię znają więc pewnie sam pojedziesz bo ludziska się będą bali o swoje serducha :polew: . Bez urazy ale coś w tym musi być skoro kilka osób mówi to samo .
piter220v Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Panowie nikt nie chce na zlot jechać? Są jeszcze wolne miejsca, a jakby co to można się ze mną zabrać. Z tego co słyszałem to bezpieczniej byłoby PKS'em niż na fotelu pasażera ,z Tobą za kierownicą . :gwizdanie: Mówią tak wszyscy co Cię znają więc pewnie sam pojedziesz bo ludziska się będą bali o swoje serducha :polew: . Bez urazy ale coś w tym musi być skoro kilka osób mówi to samo . huuuj z serduchem ... ja sie boje ze galke skrzyni biegow pomyli z moim kolanem albo czym innym co gorsza :polew: czolem [br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 07:00_________________________________________________lokajcie do wnetrza :polew: http://otomoto.pl/bmw-635-d-C12637660.html
bakuś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Wcale nie widać, że auto od turasa...
piter220v Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 dywaniki mega ... chyba sobie takimi obszyje fotele i boczki drzwi
siemian Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no i wiadomo co się podziało. Zerwało okłądziny ze sprzęgła. Ale dwumas też już by długo nie pociągnął bo jest "przeciągnięty". Pare fotek na szybko:
Grisza79 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no i wiadomo co się podziało. Zerwało okłądziny ze sprzęgła. Ale dwumas też już by długo nie pociągnął bo jest "przeciągnięty". Pare fotek na szybko: Siemian za chwile to chyba nie będzie w tym aucie części, której byś nie wymieniał... :gwizdanie:
siemian Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no i wiadomo co się podziało. Zerwało okłądziny ze sprzęgła. Ale dwumas też już by długo nie pociągnął bo jest "przeciągnięty". Pare fotek na szybko: Siemian za chwile to chyba nie będzie w tym aucie części, której byś nie wymieniał... :gwizdanie: pewnie tak... Przebieg robi swoje... Wydaje mi się że po 230 tys. km sprzęgło miało prawo się sypnąć
Wihajster Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no i wiadomo co się podziało. Zerwało okłądziny ze sprzęgła. Ale dwumas też już by długo nie pociągnął bo jest "przeciągnięty". Pare fotek na szybko: Siemian za chwile to chyba nie będzie w tym aucie części, której byś nie wymieniał... :gwizdanie: pewnie tak... Przebieg robi swoje... Wydaje mi się że po 230 tys. km sprzęgło miało prawo się sypnąć a gdzie to robisz jak Wojtka ni e ma??
siemian Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 no u niego. Przecież został mały i ten drugi
Andrzej88 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Już po wakacjach ;( Pogoda barowa Za to przywitała mnie koperta, a w środku: Uploaded with ImageShack.us Teren zabudowany jak chu.j Dobrze, że twarzy dobrze nie widać, bo coś mi się wydaje, że to będzie musiało obyć się bez punktów bo na 10 sobie nie moge pozwolić :gwizdanie: j**ane chu.jki ze SM. Do kazdego auta od razu montowałem CB a tutaj zawsze są jakieś pilniejsze wydatki. to teraz mam
bakuś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Naucz się jeździć SIEMIAN !!! :kox: :polew:
siemian Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 ile miałeś? Ja już mam autko. Chłopaki chyba coś zle wydech przykręcili bo coś się głośniej zrobiło... :mysli: Ogólnie dużo mniej telepie na postoju, nie ma takiego metalicznego harkotu i jest git.. ....a i nawet biegi się da zmieniać :decayed:
bakuś Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 115 / 50 - pisze na zdjęciu przecież zawsze ...
siemian Opublikowano 17 Sierpnia 2010 Opublikowano 17 Sierpnia 2010 o ja ślepy.... [br]Dopisany: 17 Sierpień 2010, 18:11_________________________________________________ pisze na zdjęciu przecież zawsze ... nie wiem. Nigdy jeszcze zdjęcia nie dostałem
Rekomendowane odpowiedzi