Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Bielska Białej i okolic. Każda środa godz.18-ta Nałęże przy grillu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

heheh panowie co lejecie do swoich maszyn ja motula

Je leję od 3 wymian Motul X-Cess 8100 5W40 i nie narzekam :)

potwierdzam tez jezdze na Motulu i jest cool :gwizdanie:

PS.panowie mam jedna smycz klubowa do sprzedania reflektuje moze ktoś??

ja bym był chętny :naughty:

• Odpowiedzi 39,3 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Sprawdziłem i faktycznie są kabelki :)

Oczywiście w moim stylu musiałem coś spier....ć - kratka do wymiany ;(

Opublikowano

powiedzcie mi koledzy te spoty to w każdą środę. jestem z goleszowa i jakbym był w kraju z miłą chęcią bym podjechał :>

Opublikowano

powiedzcie mi koledzy te spoty to w każdą środę. jestem z goleszowa i jakbym był w kraju z miłą chęcią bym podjechał :>

tak.zapraszamy :wink4:

Opublikowano

Wpadnij OGNIK zapraszamy :>[br]Dopisany: 31 Październik 2008, 19:48_________________________________________________PROTON cos to spartolił :bicz3:

Opublikowano
PROTON cos to spartolił :bicz3:

Ułamałem boczek kratki :wallbash: . Posklejałem, ale srednio to wygląda, chociaż nie rzuca się w oczy

Opublikowano

no moja furmanka chodzi jak w zegarku intercoler załatany:D z tad byly objawy jak by czasami paliwa brakowalo wtajeminiczeni wiedza o co chodzi:D nowe poduszki pod skrzynia i silnikiem nowe lozyska nawet ich nie słychac:D wtryski oki tylko mechanik powiedzial ze ciulate paliwo leje i zebym zmienil ale ogolnie jestem zadowolnony

Opublikowano

no moja furmanka chodzi jak w zegarku intercoler załatany:D z tad byly objawy jak by czasami paliwa brakowalo wtajeminiczeni wiedza o co chodzi:D nowe poduszki pod skrzynia i silnikiem nowe lozyska nawet ich nie słychac:D wtryski oki tylko mechanik powiedzial ze ciulate paliwo leje i zebym zmienil ale ogolnie jestem zadowolnony

Uwierz ale paliwo nie ma nic w tym wspólnego :tongue4:

Opublikowano

ma bo wtryski mialy jakis zielonawy nalot:] i pierwsze co p[owiedzial ze ciulate paliwo

Opublikowano

a powiedz zrobiles z ta turbawka wyczyszczone kierowniceeeeeeeeeeeeee :chytry:

Opublikowano

No Dawid to teraz na hamownie wyprostować wykresik :naughty:

Opublikowano

jasne ta dzwigienka chodzi jak ta lala:D a hamownia kto wie:][br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 17:35_________________________________________________a i jeszcze jest problem z abs prosze o zabranie vaga na spot musze wykasowac blad bo byly odpiete czujniki

Opublikowano

Dawid gratuluję sprawnej furki :)

Teraz to ci już na pewno nie dam rady ;(

Opublikowano

nie martw sie napewno nei bedzie tak zle dam ci sie przejechac i napewnoi twoja szybsza jest

Opublikowano

Sprawdzimy kiedyś w trasie, ale wydaje mi się, że bardzo zbliżone osiągi mamy.

Albo może ja nie umiem dobrze zmieniac biegów :embarrassed:[br]Dopisany: 03 Listopad 2008, 21:41_________________________________________________

Co tu tak cicho panowie ?

Kurcze, żebym jutro tego vag-a nie zapomnial.

Opublikowano

mnie panowie jutro niema jeb...na robota :wallbash:Proton będziecie kombinować jutro z Kubą z tymi nawiewami??

Opublikowano

Na spocie pewnie nie bedę nic grzebał, ale myślę, że niedługo sobie wyrezam to podświetlenie. Zobaczę, może nie są drogie oryginalne wiązki w aso.

Opublikowano

a ja niestety nie przyjade remontuje i nie mam wogole czasu sorki ale w przyszlym tyg mysle ze na 100% bede i wtedy bede potrzebowal vaga:D bawcie sie dobrze

Opublikowano

hej sorki że dzisiaj mnie nie było ale mam tyle roboty że nie wiem gdzie quwa łapy wsadzić :disgust:

Opublikowano

Spoko chłopaki, nic na siłę. Pogadaliśmy sobie z Kubą i miło minął czas. Pozdrówka :hi: