DAWIDBORI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dajcie znac jak bedzie juz po hamowni:]
martin a4 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 wiec panowie jaki termin dawajcie przyklady
martin a4 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 hmmm spytam ich moze dojedziesz tam jak co
H4mm3R Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 ja z kumplem też się piszę P.S.: Dzięki Marcin za przeskanowanie wozu :>
boniu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 niom ja tez 17-18 no wiecie pracuje sie do 16 a do bielska mam 25km a tu sie trzeba jeszcze okapac jezeli im zalezy na klientach to wg powinni poczekac ... co nie u mnie tak jest jak mi zalezy na kliencie to robie dluzej ... Klient nasz Pan
DAWIDBORI Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 nie zawsze tak jest to pewnie oni robia łache ze za taka kase to robia ale moze sie myle nie zawsze jest tak "klient nasz pan" przkonałem sie pare razy o tym pozdro
boniu Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 bo sa tacy ktorym niezalezy,ale wierz mi ze jezeli udalo by sie to zalatwic tak 17-18 to bym sie napwno do nich jeszcze raz zawital... No wiesz ale to jest zawsze kasa zawsze jakies 200-300 zl co nie??
martin a4 Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 dokladnie boniu [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:59_________________________________________________no wiec panowie ktos jeszcze sie pisze oprocz martin a4,boniu,wihmajster i brat,hammer i spolka and wojtekce
piter220v Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 dokladnie boniu [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:59_________________________________________________no wiec panowie ktos jeszcze sie pisze oprocz martin a4,boniu,wihmajster i brat,hammer i spolka and wojtekce jeszcze ja sie pisze .. tylko kiedy i gdzie .. poza tym mam pytanko chyba do wojtekce (nie kojarze po ksywkach) ) .. potrzebuje wymienic termostat jest jakas opcja/mozliwosc ? pewnie przod -> gleba .. ale sie z tym licze a denerwuje mnie to ze silniczek sie nie grzeje jak trzeba
H4mm3R Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 No właśnie, pytanko kiedy ta chamonia?
slodki79 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 Jak by wypaliła sobota /obojętnie która/ to chętnie bym pojechał jako pasażer i tak piwko i nawet dwa.... hihihihi zrobił dla dobrych wyników :kox: :kox: Tylko jest jeden problem: musiał by mnie wziąć jakiś "mobilek":a4fan: który będzie jechał z samego Bielska :mysli:
wojtekce Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 dokladnie boniu [br]Dopisany: 09 Luty 2009, 21:59_________________________________________________no wiec panowie ktos jeszcze sie pisze oprocz martin a4,boniu,wihmajster i brat,hammer i spolka and wojtekce jeszcze ja sie pisze .. tylko kiedy i gdzie .. poza tym mam pytanko chyba do wojtekce (nie kojarze po ksywkach) ) .. potrzebuje wymienic termostat jest jakas opcja/mozliwosc ? pewnie przod -> gleba .. ale sie z tym licze a denerwuje mnie to ze silniczek sie nie grzeje jak trzeba dokładnie przód do rozbiórki
martin a4 Opublikowano 10 Lutego 2009 Opublikowano 10 Lutego 2009 jutro bede dzwonil i spytam czy sobota moze byc
Rekomendowane odpowiedzi