MINIO Opublikowano 10 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 I po urlopie rano do pracy ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 MINIO pogodę miałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 czolem panowie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 pochwalony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 MINIO pogodę miałeś? 4 dni na 7 pobytu słońce to w miare spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 :hi:[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 09:58_________________________________________________ło ja... przecież ja już się witałem raz dzisiaj... Widocznie zaspany byłem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 MINIO pogodę miałeś? 4 dni na 7 pobytu słońce to w miare spoko gdzie byłeś? ja w piątek rano wróciłem z Kołobrzegu, 4 dni na 6 pobytu słońce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 MINIO pogodę miałeś? 4 dni na 7 pobytu słońce to w miare spoko gdzie byłeś? ja w piątek rano wróciłem z Kołobrzegu, 4 dni na 6 pobytu słońce którędy i jak długo jechałeś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ja was naprawde nie roumiem. Co wy widzicie w tym polskim morzu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ja was naprawde nie roumiem. Co wy widzicie w tym polskim morzu... wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MINIO Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ja was naprawde nie roumiem. Co wy widzicie w tym polskim morzu... ''Jod, romantyczne spacery w blasku zachodzacego słońca , pocałunki o brzasku przy fali smagajacej policzek.'' Coś dla Ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 ja was naprawde nie roumiem. Co wy widzicie w tym polskim morzu... ''Jod, romantyczne spacery w blasku zachodzacego słońca , pocałunki o brzasku przy fali smagajacej policzek.'' Coś dla Ciebie :polew: MINIO pogodę miałeś? 4 dni na 7 pobytu słońce to w miare spoko gdzie byłeś? ja w piątek rano wróciłem z Kołobrzegu, 4 dni na 6 pobytu słońce którędy i jak długo jechałeś ??? wiślanka, A1, A4 do legnicy i dalej krajową 3 (zielona góra, gorzów wlkp) później już otwarte S3 oraz odcinek A6 cała trasa z postojami (w załodze dwójka małych dzieci) 10 godzin, według nawigacji samej jazdy bez postojów 8 godzin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 MINIO dobre :> :polew: Już wiesz siemian gdzie będziesz się w weekend robił całuśny........w Międzyzdrojach . Nasze morze też ma to coś co przyciąga . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 witam Siemian jak mój zderzak udało ci się coś ustalić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 u H4mm3R'a też składaliśmy wieczorkiem i źle się to robiło i się to spier.... ale tutaj akurat śwaitło nie miało nic do gadania... no ale tylko Ty mi zjechałeś gwint z trzech śrub :gwizdanie: Nasze morze też ma to coś co przyciąga . No przyciąga bogatych :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Nasze morze też ma to coś co przyciąga . No przyciąga bogatych :gwizdanie: po prostu też jest tam za***iście, nawet jak nie ma tam bunkrów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godzic Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 :hi: bryy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi