Arturoo Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 nic nie mówiłem bo Kasia po południu była u lekarza i potwierdził jej tą wiadomość w usg :>[br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 23:51_________________________________________________Siemian Ty już dzisiaj nie pij więcej ,idź już lepiej spać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 za upuszczonego browca (amatorze :gwizdanie: ) jesteś mi krewny ,reszta gratis [br]Dopisany: 11 Lipiec 2011, 23:58_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 11 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 mam iśc do sądu że chciałeś mnie zabic?? :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 i gratki Artur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Dzięki Wojtek :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 :hi: Arturo gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Pany zostanę tatusiem :radocha: a gratulacje kurna ostatnio zamiast fury wymieniac to kazdy inwestuje w foteliki ... siemian pewnie bedzie nastepny bo po romantycznym wieczorku pewnie konczy zaparowanymi szybami w aucie a zeby nie poplamic tapicerki to dzieciak bedzie gotowy :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 16:48_________________________________________________chociaż się jeszcze nie znamy gatulacje Arturo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 [br]Dopisany: 12 Lipiec 2011, 16:48_________________________________________________chociaż się jeszcze nie znamy gatulacje Arturo Artura wszyscy znają jak cie wyprzedzi jakiś wariat w łukach niebieskie Audi to właśnie on pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 moja dziewczyna by tak samo opisał mnie jakbys ją zapytał czyli musi być podobny do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 moja dziewczyna by tak samo opisał mnie jakbys ją zapytał czyli musi być podobny do mnie to sie dogadacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 chłopaki - ziemniaki robimy jutro, zabierać #Przemo# - jutro spot o 18, zawitasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Tomek by będziesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 tak, będę jutro i robimy ziemniaki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 mnie jutro nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 12 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 mnie jutro nie będzie ZOLYTY :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi