MINIO Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Kto dziś będzie? Ja mam troche drzewa suchego takze powinno się szybko rozpalic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 POPO ,godzic dzięki Pany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 najlepszego Arturoo sto lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 27 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 więcej jazdy na ręcznym niż wykorzystywania mocy i tylnego napędu [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 16:14_________________________________________________a tak poza tym 35s [br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 16:17_________________________________________________ Pany !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzwonił teraz do mnie Dominik i prosił by jechać na zapasowe miejsce pod jawor ,bo w Nałężu jakieś dziadki mają imprezkę :gwizdanie:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAWIDBORI Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 wiesz mlody jesy i glupi a tam pojechal sie poslizgac;) wiecej driftuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 27 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2011 :hi: Arturoo najlepszego 100 lat to ty już taki stary jesteś :shocked: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Andrzej dzięki ,ano niestety latka lecą :gwizdanie:. Dzięki Pany za spota ,sorki ,że musiałem nagle spadać ale zapomniałem o pracy . Przynajmniej poznałem nową miejscówkę .[br]Dopisany: 27 Lipiec 2011, 22:56_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piter220v Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 czolem wszystkim ... i najlepszego arturo .. popo jak tam rumik dla mnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretor Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Najlepszego Artur. Latka lecą, im więcej tym szybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 stoi i czeka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POPO Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 siemian co flachą dla mnie? Gdzie jest mój włącznik świateł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 POPO: 1.Nie wiem 2.Nie wiem 3. (Kiedy zamontuje Ci Bose) Nie wiem :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Piter , Pretor dzięki POPO: 1.Nie wiem 2.Nie wiem 3. (Kiedy zamontuje Ci Bose) Nie wiem :decayed: siemian jedno jest pewne migasz się już dobrze rok czasu z Bose dla POPO :gwizdanie: :bicz3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 28 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 28 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2011 i się jeszcze z tego cieszysz ,weź mu w sobotę rano auto oddaj gotowe wieczorem ,co to dla Ciebie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi