Arturoo Opublikowano 5 Września 2011 Autor Opublikowano 5 Września 2011 siemian już nie ma tej bujnej czupryny co miał jeszcze w BT ,teraz to się zrobił na love lasa
Baddy Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 już zmieniłeś swoje preferencje odnośnie "tylko" ciemne auto z jasną skórą :gwizdanie: nie, ale rozważam LPG
POPO Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 KFX ty pomyliłeś fora! To nie jest Agro forum :polew:
Arturoo Opublikowano 6 Września 2011 Autor Opublikowano 6 Września 2011 On musi w domu jechać na ryżu i na makaronie skoro tak ziemniaków spragniony
KFX Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 hehe :> z ognicha zimniorów... w piątek jadę na wakcje, więc następny spot za 3 tyg Hammer - nie zdążymy tego wyrezać przed wyjazdem
#Przemo# Opublikowano 6 Września 2011 Opublikowano 6 Września 2011 :hi:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 19:30_________________________________________________ wiesz Arturo jak jest... http://www.smog.pl/wideo/41541/projekt_warszawiak_nie_ma_cwaniaka_na_warszawiaka/ :decayed: W tym hełmie i z gnatem nawet ci do twarzy siemian :polew: :polew:[br]Dopisany: 06 Wrzesień 2011, 19:34_________________________________________________ale w blond perułce mnie rozjeb..... :polew: :polew:
scrat Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Witam chciałbym Was zapytać, czy możecie polecić jakiś sprawdzony serwis opon w Bielsku, który wymieni mi gumę na 18'' feldze? Z doświadczenia wiem, że nie każdy zakład potrafi wymienić niskoprofilową oponę, a nie chciałbym żeby jakiś rzeźnik przy próbie wymiany zdewastował mi felgę...
KFX Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 Bielsko-Biała, Daszyńskiego 124 (Komorowice) PPHU GEMI
siemian Opublikowano 7 Września 2011 Opublikowano 7 Września 2011 :hi: Arturo wielkie dzięki za wczoraj
Rekomendowane odpowiedzi