godzic Opublikowano 26 Września 2011 Opublikowano 26 Września 2011 zaprosze a wtedy zdrapiemy tą wielką zdrapkę w kolorze czarny mat ... i może coś wygramy !!!!!!
piter220v Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 czolem panowie ... ale nadrukowaliscie znowu syfu.. i jak zwykle jak sie nikt z siemianem nie przekrzykuje to nic sie nie dzieje
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 chciałbyś by kobitka stała się rodziną taka jeste normalna kolej rzeczy :gwizdanie: a wtedy zdrapiemy tą wielką zdrapkę w kolorze czarny mat ... i może coś wygramy !!!!!! :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 10:03_________________________________________________ - po rodzinach proszę nie jeździć jestem za
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 siemian to kiedy kawalerskie bo ja też czuję się zaproszony , wiesz musisz mi tak z 3-4 tygodniowym wyprzedzeniem o imprezce powiedzieć ,bo wiesz ja mam strasznie grafik napięty a,nie chciałbym na kawalerskim pić Colę i być pod telefonem
Baddy Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 siemian to kiedy kawalerskie bo ja też czuję się zaproszony , wiesz musisz mi tak z 3-4 tygodniowym wyprzedzeniem o imprezce powiedzieć ,bo wiesz ja mam strasznie grafik napięty a,nie chciałbym na kawalerskim pić Colę i być pod telefonem dokładnie, a w buczkowicach jest fajny domek do wynajecia na takie imprezy z bilardem itp
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 czytalem :decayed: i po kosztach
siemian Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 siemian to kiedy kawalerskie bo ja też czuję się zaproszony , wiesz musisz mi tak z 3-4 tygodniowym wyprzedzeniem o imprezce powiedzieć ,bo wiesz ja mam strasznie grafik napięty a,nie chciałbym na kawalerskim pić Colę i być pod telefonem Ciebie nie zaprosze... :decayed: :decayed: ...Ty mi to będziesz organizował
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 siemian to kiedy kawalerskie bo ja też czuję się zaproszony , wiesz musisz mi tak z 3-4 tygodniowym wyprzedzeniem o imprezce powiedzieć ,bo wiesz ja mam strasznie grafik napięty a,nie chciałbym na kawalerskim pić Colę i być pod telefonem Ciebie nie zaprosze... :decayed: :decayed: ...Ty mi to będziesz organizował uuuuuu tego nie wziąłem pod uwagę ale co :gwizdanie: chcesz mieć................ streptease : -[facet[ci] , -babka(ki)] pisz śmiało sami swoi
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 Te organizator... miałeś zadzwonić
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 jeszcze nie wiem co do jutra :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 27 Września 2011 Opublikowano 27 Września 2011 jeszcze nie wiem co do jutra :gwizdanie: OK
Arturoo Opublikowano 27 Września 2011 Autor Opublikowano 27 Września 2011 do godziny powinienem wiedzieć
Rekomendowane odpowiedzi