Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: No to przecież ekipa Rybnicka... jak mogłem nie poznać moich ulubieńców :polew: :gwizdanie: :bicz3: Ja nie biore juz kielbachy tylko kawalek karczku jak ostatnio przy . to wez więcej, może przyjade dzwoniłem do rzeźni ,obiecali kawałeczek mięcha z zeszłotygodniowych odstrzałów wyszukać dla Ciebie [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 11:01_________________________________________________ :hi: Witam Arturoo wez wiecej tego karczku to frekwencja wzrosnie Ty miałeś od KFX'a , pijaku nie pamięta się co :polew:
siemian Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 :hi: Witam Arturoo wez wiecej tego karczku to frekwencja wzrosnie Artura już nie ma... Poszedł na polowanie... Zgrywa się i mówi o rzeźniku a przecież wiadomo że w SJZ nie da się kupić mięsa... [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 11:05_________________________________________________no i trzeba mieć za co. Podobno Arturoo gania po Jastrzębiu i rzuca w psy i gołębie częsciami które mu zostały po naprawie auta... Ma nadzieje że coś upoluje przed spotem :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 :polew: :polew: Ty masz jednak pojechane z godzin :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 11:08_________________________________________________ło żesz Ty :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 05 Październik 2011, 11:09_________________________________________________yebany :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 :hi: Siemian podobno Twoimi starymi heblami rzuca w te koty :gwizdanie: tylko żadna niechce prosto lecieć, bo wszystkie tarcze krzywe :polew:
#Przemo# Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ja tam karczku nie uważam - mnie weź kurczaczka Arturoo. jest tylko pytanie Gryfik za co ty uważasz ten karczek?? :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 ja tam karczku nie uważam - mnie weź kurczaczka Arturoo. jest tylko pytanie Gryfik za co ty uważasz ten karczek?? :polew: :polew: :polew: no właśnie GRYFIK no właśnie :polew:
#Przemo# Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ty siemian to masz większy zapas części ze swojego mat hebla to możesz kopsnąć się do SJZ i pomóc Arturowi :polew: :polew:
siemian Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 :polew: :polew:[br]Dopisany: 05 Październik 2011, 11:22_________________________________________________no patrzcie jak Pan kokakola się nam rozkręcił...
GRYFI Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 ja tam karczku nie uważam - mnie weź kurczaczka Arturoo. jest tylko pytanie Gryfik za co ty uważasz ten karczek?? :polew: :polew: :polew: no właśnie GRYFIK no właśnie :polew: to takie powiedzenie jest
H4mm3R Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Siemian Ty się bój :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=140687.msg2661777#msg2661777
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Siemian dzis se odpusc grila :gwizdanie:
siemian Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 a co rybnickie szumowinki przyjada?? A powiedz mi artur co to w ogole jest ten rybnik.... :polew: :polew:
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 No tez bym sie zdziwil ale wiesz nigdy nie wiadomo :gwizdanie:
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 a co rybnickie szumowinki przyjada?? A powiedz mi artur co to w ogole jest ten rybnik.... :polew: :polew: U nas nie ma szumowin :gwizdanie: Rybnik to miasto w którego dalszych okolicach leży mieścinka BB
GRYFI Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 a co rybnickie szumowinki przyjada?? A powiedz mi artur co to w ogole jest ten rybnik.... :polew: :polew: U nas nie ma szumowin :gwizdanie: Rybnik to miasto w którego dalszych okolicach leży mieścinka BB piękne miasto tylko atmosfera trochę "gęsta" :polew: jak do nas wpadniecie to możecie doznać szoku tlenowego :polew: :gwizdanie: ale serdecznie zapraszamy na grilika
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 piękne miasto tylko atmosfera trochę "gęsta" :polew: jak do nas wpadniecie to możecie doznać szoku tlenowego :polew: :polew: Bywam w BB u kumpla z roboty to myślę ze bu mnie nie rozerwało. Dzięki za zaproszenie
Arturoo Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Spoko geografie omowicie sobie przy grilu albo rwaniu okleiny
wiesiek3d Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 rwaniu okleiny Ooo to to ...........to mi się najbardziej podoba
GRYFI Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Spoko geografie omowicie sobie przy grilu albo rwaniu okleiny siemian nie przyjedzie- nie trzeba było go straszyć tylko z zaskoczenia brać
Rekomendowane odpowiedzi