Idzi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Opublikowano 11 Grudnia 2011 Siemian jakoś podłączyłem to dvd ale w czasie jazdy wyskakuje że dla bezpieczeństwa nie można odtworzyć a adapter niby tv free Z obrazem dvd jeszcze coś nie tak bo czarno biały i przebija na 2 :gwizdanie: spróbuje w ustawieniach coś jeszcze poprzestawiać
wojtekce Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 kurw... wczoraj na motorze se prawie oko wylałem gałęzią i teraz wyglądam jak pirat z Karaibów
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ku.wa Wojtek porównanie za.ebiste :polew: .
siemian Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 qrde kiedy następne picie kurcze aż dziwne... napisałeś zdanie bez błedu orfograficznego (oprócz qrde ale to slang )... POPO to napewno Ty? Może Cie podmienili..?
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 sezon letni zamknięty to może sezon zimowy trzeba za jakieś 3 tygodnie otworzyć :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:[br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 18:48_________________________________________________ qrde kiedy następne picie kurcze aż dziwne... napisałeś zdanie bez błedu orfograficznego (oprócz qrde ale to slang )... POPO to napewno Ty? Może Cie podmienili..? a ty odżyfiźcie móśałęź śę topiertolidź
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 no dobra jeszcze raz sezon letni zamknięty to może sezon zimowy trzeba za jakieś 3 tygodnie otworzyć :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed:
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 no dobra jeszcze raz sezon letni zamknięty to może sezon zimowy trzeba za jakieś 3 tygodnie otworzyć :gwizdanie: :decayed: :decayed: :decayed: Przecież Ty jeszcze nie wytrzeźwiałeś i znów o piciu myślisz ale nie dziwie Ci się, jak ja bym miał takie problemy jak Ty to też bym tyle pił [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 19:04_________________________________________________PS. Przyjedziesz dzisiaj?
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 nie!!!!!!!!!!! będę w domu siedział i się zastanawiał ile jajek ugotować na Wielkanoc [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 19:06_________________________________________________dzisiaj???????????????ja jestem do 21 w pracy ,a dokumenty ,o których rozmawiałem z Twoją matulą to dopiero muszę poszukać [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 19:07_________________________________________________zadzwonię po 21
H4mm3R Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 nie!!!!!!!!!!! będę w domu siedział i się zastanawiał ile jajek ugotować na Wielkanoc [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 19:06_________________________________________________dzisiaj???????????????ja jestem do 21 w pracy ,a dokumenty ,o których rozmawiałem z Twoją matulą to dopiero muszę poszukać [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 19:07_________________________________________________zadzwonię po 21 Zły dzień....
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 nie !!!!!!!!!!!!! kurna nie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Arturoo Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jó reggelt kívánok. Igen iszik :gwizdanie: ja myślałem ,że mnie długo trzymało
Rekomendowane odpowiedzi