#Przemo# Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 :hi: Chyba na serio będzie trza zrobic jakąś imprezkę bo czapkowanie w pełni i zero treści
siemian Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 i jak tam Hammer. Tak sobie dzisiaj myslałem przecież nie wyrwało by zębów z paska tak z niczego... musiała jakaś rolka się zblokować... :mysli:
H4mm3R Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 i jak tam Hammer. Tak sobie dzisiaj myslałem przecież nie wyrwało by zębów z paska tak z niczego... musiała jakaś rolka się zblokować... :mysli: kurka nie wiem, chyba za dużo Nm mam za 30min ma być laweta i zawiezie auto do Wojtka
danielom Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja tam nie wiem jaki interwal jest w 2.0 tdi ale ja to max co 60 tys rozrzad robie :gwizdanie:
H4mm3R Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja tam nie wiem jaki interwal jest w 2.0 tdi ale ja to max co 60 tys rozrzad robie :gwizdanie: kutwa to co pół roku rozrząd zmieniać, to nie dla mnie
danielom Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja tam nie wiem jaki interwal jest w 2.0 tdi ale ja to max co 60 tys rozrzad robie :gwizdanie: kutwa to co pół roku rozrząd zmieniać, to nie dla mnie Co zrobić mi to styka na 3 lata
#Przemo# Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja tam nie wiem jaki interwal jest w 2.0 tdi ale ja to max co 60 tys rozrzad robie :gwizdanie: kutwa to co pół roku rozrząd zmieniać, to nie dla mnie Tak rozrząd w Dieslu to tak najlepiej co 60k rozbić chociaż są tacy co i 100k przejadą ale wolę dać na rozrząd z wymiana niż potem się bujać jak walnie pasek [br]Dopisany: 21 Grudzień 2011, 14:39_________________________________________________ spot dziś czy niet? ja odpadam jutro sie wybieram do Żor i w piątek do SG na wigilię. Biskup prowadzący Arturoo :polew:
Arturoo Opublikowano 21 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2011 ja odpadam jutro sie wybieram do Żor i w piątek do SG na wigilię. Biskup prowadzący Arturoo :polew: :polew: :polew:
wojtekce Opublikowano 21 Grudnia 2011 Opublikowano 21 Grudnia 2011 Tak rozrząd w Dieslu to tak najlepiej co 60k :gwizdanie: bez przesady wymienia się wtedy kiedy producent zaleca pod warunkiem że jest on wymieniony zgodnie z zaleceniami producenta
Rekomendowane odpowiedzi