Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 zacznijmy od parkingu przy dekatlonie parking pod marketem to nuda w porównaniu z tym wyjazdem chłopaków ,na którym tylko auto Sławka zostało nie tknięte :polew: [br]Dopisany: 16 Styczeń 2012, 20:17_________________________________________________
#Przemo# Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 :hi: jakieś pospolite ruszenie normalnie [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 09:08_________________________________________________ Siemian kup jej kitkę http://www.sadistic.pl/galeria/15617/kup-jej-kite H4mm3r wypróbowany patent co?? tylko chyba ci się na niej niewygodnie siedzi :polew:
Steav Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 ja mówiłem o treningu bop marketem, chyba że zima się skończy aż tak szybko to można na głęboką wodę wskoczyć Kita pierwsza klasa
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 Siemian kup jej kitkę http://www.sadistic.pl/galeria/15617/kup-jej-kite H4mm3r wypróbowany patent co?? tylko chyba ci się na niej niewygodnie siedzi :polew: No dzięki że podałeś mi namiary na gościa od którego to brałeś
Arturoo Opublikowano 17 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2012 Ja pierdziele ,gorzołę z Wami piłem ,a tu widzę ,że Wy to tylko tak przez chwilę normalni ,a po godzinach zakładacie jakieś fatałaszki i inne akcesoria :polew:
#Przemo# Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 to H4mm3r z kitą goni mnie tu prosze nie podciągać do jego perwersji
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 to H4mm3r z kitą goni mnie tu prosze nie podciągać do jego perwersji Ty tu teraz winy na mnie nie zwalaj, przez kitę dziura zajęta to ręcznie dusisz smefra co wieczór. A Ty Artur że pijesz teraz mleko z cycka nie zaczy że jesteś normalny :polew:
#Przemo# Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 17 Styczeń 2012, 13:32_________________________________________________coś się gargamelu tak zjeżył na te smerfy?? Klakier ci kitę zwinoł
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 coś się gargamelu tak zjeżył na te smerfy?? Klakier ci kitę zwinoł A bo jeszcze nie widziałem nigdy smerfa z kitą :polew:
#Przemo# Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 ja gargamela też nie. U siebie to w ogóle jakoś dziwnie porobione masz gargamel z kitą a klakier bez zasuwa Mogłeś już zainwestować w w sztuczną a nie biednemu kotu ucinać :polew: :polew:
H4mm3R Opublikowano 17 Stycznia 2012 Opublikowano 17 Stycznia 2012 ja gargamela też nie. U siebie to w ogóle jakoś dziwnie porobione masz gargamel z kitą a klakier bez zasuwa Mogłeś już zainwestować w w sztuczną a nie biednemu kotu ucinać :polew: :polew: Ty już tyle bajek nie oglądaj i idz spać, bo gadasz jak kot co mleka nie dostał :polew:
Arturoo Opublikowano 18 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2012 Też byś jakąś imprezkę zorganizował chociaż raz ,a nie wszystko trzeba za Ciebie zrobić :gwizdanie:
Wihajster Opublikowano 18 Stycznia 2012 Opublikowano 18 Stycznia 2012 Też byś jakąś imprezkę zorganizował chociaż raz ,a nie wszystko trzeba za Ciebie zrobić :gwizdanie: jak dla mnie przecież zazwyczaj jestem nie obecny
Rekomendowane odpowiedzi