Arturoo Opublikowano 23 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2012 [br]Dopisany: 23 Styczeń 2012, 11:59_________________________________________________ GRYFI najlepszego :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
#Przemo# Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 :hi: trochę spóźnione ale najlepszego GRYFIK[br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 13:50_________________________________________________wybiera się jutro ktoś na Mc'a?
MARiOLiNi Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Równe 5 godzin podchodzenia na ski tourach po górach. Na Malinowskiej Skale już czułem zmęczenie, a kawałek przed Małym Skrzycznym myślałem, że będę dzwonił po GOPR, żeby mnie zabrali bo już nie mogłem, ale udało się. Mgła, na otwartej przestrzeni wiatr, szlak zasypany po 2-3m, słupków z oznaczeniem trzeba szukać i zbijać z nich zamarznięty śnieg, bez GPSa by się nie obeszło.
siemian Opublikowano 24 Stycznia 2012 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Równe 5 godzin podchodzenia na ski tourach po górach. Na Malinowskiej Skale już czułem zmęczenie, a kawałek przed Małym Skrzycznym myślałem, że będę dzwonił po GOPR, żeby mnie zabrali bo już nie mogłem, ale udało się. Mgła, na otwartej przestrzeni wiatr, szlak zasypany po 2-3m, słupków z oznaczeniem trzeba szukać i zbijać z nich zamarznięty śnieg, bez GPSa by się nie obeszło. no i? ...mylślałem że się opowieść rozkręci... tak ładnie budowałeś napięcie... a tu ZONK... wszyscy cali zdrowi...
Arturoo Opublikowano 25 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2012 to dobrze ,na kiełbachę wpadnie pogrilować z nami [br]Dopisany: 24 Styczeń 2012, 20:17_________________________________________________
Arturoo Opublikowano 26 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2012 no jakoś tak ostatnio tu spokojnie macie
Rekomendowane odpowiedzi