#Przemo# Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Panowie orientujecie się może jak wygląda droga na Słowację przez Korbielów ? Chodzi mi konkretnie o ten odcinek przed granicą jakieś 5km tam jest dość stromy podjazd...da się to przejechać bez Q no i Golfem na dodatek Kumpel był w ten weekend mówił że bez problemów śmigali tamtępdy a ma Megankę 1,5 diesel także jak on dał radę to ty też dasz radę golfem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D Cienias, trzeba być twardym a nie miętkim Ja już drzewo też kombinuję + wódeczka także będzie ciepełko Siemian ty palety do spalenia też weźmiesz? Ktoś jeszcze przywiezie jakiś opał? O której startujemy? tak aropo to z piątku na sobote ma być -30..... Piter jest twardy, tylko miękkim chu.... robiony :gwizdanie: Tak jak pisałem wcześniej, na chwile obecną chory jestem, ale mam nadzieje że do piątku się ogarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D Cienias, trzeba być twardym a nie miętkim Ja już drzewo też kombinuję + wódeczka także będzie ciepełko Siemian ty palety do spalenia też weźmiesz? Ktoś jeszcze przywiezie jakiś opał? O której startujemy? tak aropo to z piątku na sobote ma być -30..... Piter jest twardy, tylko miękkim chu.... robiony :gwizdanie: Tak jak pisałem wcześniej, na chwile obecną chory jestem, ale mam nadzieje że do piątku się ogarne. Co Ty masz za problemy że tyle pijesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D Cienias, trzeba być twardym a nie miętkim Ja już drzewo też kombinuję + wódeczka także będzie ciepełko Siemian ty palety do spalenia też weźmiesz? Ktoś jeszcze przywiezie jakiś opał? O której startujemy? tak aropo to z piątku na sobote ma być -30..... Piter jest twardy, tylko miękkim chu.... robiony :gwizdanie: Tak jak pisałem wcześniej, na chwile obecną chory jestem, ale mam nadzieje że do piątku się ogarne. Co Ty masz za problemy że tyle pijesz Ja od sylwestra nie miałem grama alkoholu w ustach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D Cienias, trzeba być twardym a nie miętkim Ja już drzewo też kombinuję + wódeczka także będzie ciepełko Siemian ty palety do spalenia też weźmiesz? Ktoś jeszcze przywiezie jakiś opał? O której startujemy? tak aropo to z piątku na sobote ma być -30..... Piter jest twardy, tylko miękkim chu.... robiony :gwizdanie: Tak jak pisałem wcześniej, na chwile obecną chory jestem, ale mam nadzieje że do piątku się ogarne. :gwizdanie: Jak to piter poczyta to Ty bankowo bez powietrza w kółkach bedziesz śmigal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Tiptronic padł w A4 :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D Cienias, trzeba być twardym a nie miętkim Ja już drzewo też kombinuję + wódeczka także będzie ciepełko Siemian ty palety do spalenia też weźmiesz? Ktoś jeszcze przywiezie jakiś opał? O której startujemy? tak aropo to z piątku na sobote ma być -30..... Piter jest twardy, tylko miękkim chu.... robiony :gwizdanie: Tak jak pisałem wcześniej, na chwile obecną chory jestem, ale mam nadzieje że do piątku się ogarne. Co Ty masz za problemy że tyle pijesz Ja od sylwestra nie miałem grama alkoholu w ustach Grama może i nie ale kilka litrów zapewne :polew: :polew: [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 16:37_________________________________________________ czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D Cienias, trzeba być twardym a nie miętkim Ja już drzewo też kombinuję + wódeczka także będzie ciepełko Siemian ty palety do spalenia też weźmiesz? Ktoś jeszcze przywiezie jakiś opał? O której startujemy? tak aropo to z piątku na sobote ma być -30..... Tak oglądasz pogodę jak wszystcy w tym kraju. -30 tak ale w Suwałkach a trochę mamy daleko do nich. U nas będzie tylko -22 W nałężu +30 przy ognisku :> [br]Dopisany: 01 Luty 2012, 16:43_________________________________________________To o której startujemy? Ja przyjadę jakieś 30 minut wcześniej i porządnie rozpalę to ognicho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 O 19 zaczynamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 1 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Ja przyjadę jakieś 30 minut wcześniej i porządnie rozpalę to ognicho :decayed Dobrze wiesz, że porządne ognisko rozpala się nie co później, i to takie, że altany brakuje by je pomieściła :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 O 19 zaczynamy? ja zacznę już w drodze do Was :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 teraz tak na serio to o której startujemy z imprezą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja sie dopasuje ale 19-20 byłaby dobrą godziną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ok to ja będę na 19:00 Siemian dobrze by było jakbyś przywiózł te palety one sie szybciej rozpalą ja mam klocki z twardzszego dzrewa to one się dłużej będą rozpalać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ok to ja będę na 19:00 Siemian dobrze by było jakbyś przywiózł te palety one sie szybciej rozpalą ja mam klocki z twardzszego dzrewa to one się dłużej będą rozpalać sie postaram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 czolem panowie impreza na powietrzu przy -20 troche trąci desperacja alkoholowa :gwizdanie: na mnie nie liczcie bo weekenda spedzam z moja babeczka gdzies w polsce poza za tym do ku.rwy!!! za zimno jest :D Cienias, trzeba być twardym a nie miętkim Ja już drzewo też kombinuję + wódeczka także będzie ciepełko Siemian ty palety do spalenia też weźmiesz? Ktoś jeszcze przywiezie jakiś opał? O której startujemy? tak aropo to z piątku na sobote ma być -30..... Piter jest twardy, tylko miękkim chu.... robiony :gwizdanie: Tak jak pisałem wcześniej, na chwile obecną chory jestem, ale mam nadzieje że do piątku się ogarne. :gwizdanie: Jak to piter poczyta to Ty bankowo bez powietrza w kółkach bedziesz śmigal Wykrakałeś Atruroo....przebiłem dzisiaj dentke ... i jak nazłość nie mam zapasowej.... Hammer pożycz #Przemo# Pięknego ze mnie robicie alkoholika... I Czym Ja sobie na to zasłużyłem... na Katowickim to samo :confused4:A Ja pije tylko okazyjnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Tak jak my ....... Żyje się od okazji do okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Wykrakałeś Atruroo....przebiłem dzisiaj dentke ... i jak nazłość nie mam zapasowej.... Hammer pożycz Ile chcesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja na 20 nie wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja będę wcześniej prawdopodobnie ,jutro do południa sprecyzuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi