Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja będę wcześniej prawdopodobnie ,jutro do południa sprecyzuję A tego wszędzie pełno Ps. Witam Bielsko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja będę wcześniej prawdopodobnie ,jutro do południa sprecyzuję A tego wszędzie pełno Ps. Witam Bielsko wzajemnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja będę wcześniej prawdopodobnie ,jutro do południa sprecyzuję A tego wszędzie pełno Ps. Witam Bielsko wzajemnie Bo ja za tobą :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baddy Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://demotywatory.pl/3678422/Walentynki-juz-niedlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja będę wcześniej prawdopodobnie ,jutro do południa sprecyzuję A tego wszędzie pełno Ps. Witam Bielsko wzajemnie Bo ja za tobą :polew: giejnią powiało :polew: :polew: [br]Dopisany: 02 Luty 2012, 22:01_________________________________________________ http://demotywatory.pl/3678422/Walentynki-juz-niedlugo :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 2 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ja będę wcześniej prawdopodobnie ,jutro do południa sprecyzuję A tego wszędzie pełno Ps. Witam Bielsko wzajemnie Bo ja za tobą :polew: giejnią powiało :polew: :polew: Eeeee nie widziałem tu Miszki :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Do zobaczenia o 19tej :> :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 [br]Dopisany: 03 Luty 2012, 09:46_________________________________________________Pany pisać :!: :!: :!: potwierdzać obecność bo jak mam tam tylko siedzieć z haszPrzemohasz i z siemianem to zaraz se wezmę jakiś dyżur pod telefonem albo nockę :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 nic się nie zmieniło - będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Na 99% będę, nie dłużej niż 2 godziny 20-22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Steav Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Piszę w imieniu mojego chłopaka. Niestety nie da rady przyjechać, nie zdążył wrócić z trasy i kazał was przeprosić. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Piszę w imieniu mojego chłopaka. Niestety nie da rady przyjechać, nie zdążył wrócić z trasy i kazał was przeprosić. Pozdrawiam To Ty przyjedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 3 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dzięki za spota -20,5C fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja też dziękuję , standardowo było mega . Foty wrzucę jak się ogarnę . PS.I żeby nikt się nie odważył napisać coś o cytrynówce . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 4 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ja też dziękuję , standardowo było mega . Foty wrzucę jak się ogarnę . PS.I żeby nikt się nie odważył napisać coś o cytrynówce . bardzo k**wa śmieszne :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi