MARiOLiNi Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KFX Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 :hi: tak tak takiej właśnie szukam. Widze że poprzedni właściciel tego autka musiał kupić u Ciebie jakieś części skoro się tak skończyło :decayed: :decayed: czyżby ori przewody paliwowe? :polew: Jakość twoich części cię wyprzedza H4mm3r widzę że cieszysz się już międzynarodową sławą :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 To nie są moje części Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 No no cały komplet. Brał też zawieszenie ale odesłał, bo mu mechanik nie dał gwarancji na montaż To nie są moje części Patrzcie jak franca kręci :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Ty się nie śmiej bo jak dostane negatywa na allegro za Twoje krzywe tarcze z S4, to następną cytrynówkę przez słomkę będziesz pił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 :polew: :polew: Wyście są dupni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grisza79 Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 6 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 http://www.sadistic.pl/dzwon-na-torze-yas-marina-vt102485.htm fajny dzwon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 :gwizdanie: luzik zapożyczone z katowickich :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: [br]Dopisany: 06 Luty 2012, 23:01_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian25 Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Dawno mnie nie było ale w środę się zamelduje. Imprezujecie zdrowo Leśniczy to chyba tam już na zawał wykitował :gwizdanie: albo okno zasłania żeby tego nie widzieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Przemo# Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A tak w ogóle to ktoś wybiera się w środę na McDu.pa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARiOLiNi Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Znowu wzywałem Assistance, ale na gwarancji z VW, tym razem do T5. Po 3 tygodniach nie chce odpalić, nawet od Q7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Znowu wzywałem Assistance, ale na gwarancji z VW, tym razem do T5. Po 3 tygodniach nie chce odpalić, nawet od Q7. ty tez każde auto wykończysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 7 Lutego 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Znowu wzywałem Assistance, ale na gwarancji z VW, tym razem do T5. Po 3 tygodniach nie chce odpalić, nawet od Q7. może zatankuj... albo użyj kluczyka :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 7 Lutego 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 oj siemianku siemianku :gwizdanie:[br]Dopisany: 07 Luty 2012, 18:34_________________________________________________Ja jutro nie dam rady wpaść . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi